Funchal - PESTANA GRAND *****


  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Hotel leží v západní části Funchalu přímo nad mořem na výběžku Ponta da Cruz, 3km od centra Funchal a 25km od letiště.

Pláž: Pláž Praia Formosa 5min chůze od hotelu.

Vybavení: Elegantní hotel pro náročné klienty. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, několik restaurací, bary, výtah, obchod se suvenýry, kadeřnictví, knihovna, konferenční sál, WiFi připojení.

Sport a zábava: Vnitřní bazén, benkovní bazény s mořskou vodou, sluneční terasy s lehátky a slunečníky zdarma, fitness, SPA centrum, masáže, vířivka, parní lázeń, sauna, kulečník.

Pro děti: Bazén.

Poznámka: Cena je platná při rezervaci letenky v optimální knihovací třídě a je vždy na zpětné potvrzení. Od 1.5.2017 je účtována v některých hotelech městská taxa, kterou hradí každý klient, a to 1 EUR osoba / noc, max. 5 EUR. Tato městská taxa se platí na recepci hotelu.Uvedené časy letů jsou pouze orientační a budou závazně upřesněny v pokynech k odletu.

Stravování: snídaně

Snídaně formou bufetu. Za příplatek polopenze formou bufetu.

Ubytování: hotel *****

Standardní pokoje s vlastním sociálním zařízením, TV se satelitním příjmem, telefon, klimatizace, minibar, sejf, WiFi připojení, balkón s výhledem do krajiny. Možnost jedné přistýlky. K dispozici i pokoje typu Suite nebo Family room až pro 4 osoby.