Perly Východního pobřeží USA a Kanady

od 69 990 Kč

  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Poznávací zájezdy

Zájezd z kategorie bestsellerů Vás seznámí s městy a přírodou oblasti východu USA a Kanady. Nabitý program Vás nenechá vydechnout, vrátíte se zpět obohaceni o množství poznatků a spoustu báječných zážitků. Připravte se na skvělou dovolenou !!
New York - Philadelphia - Washington DC - Pittsburgh - Cleveland - Detroit - Niagarské vodopády - Toronto - Kingston - Ottawa - Montreal - Quebec City - vodopády Montmorency a St.Anne - jedinečná příroda Vermontu - Boston - Providence - New York
Minimální počet 6 osob
Během zájezdu urazíte cca 2.660 mil ( 4.260 km )
Zájezd může být směrován opačně. Prohlídka New Yorku může být zařazena na začátku nebo na konci zájezdu.
K návštěvě USA je nutný biometrický pas a autorizace ESTA nebo platný pas s vízem.
K návštěvě Kanady je nutný platný pas a autorizace eTA nebo platný pas s vízem.

Program zájezdu

1. den: NEW YORK 120 mil / 190 km Odlet z Prahy do New Yorku. Po uvítání na letišti průvodcem America Tours odjezd do Philadelphie. Ubytování ve večerních hodinách.
2. den: PHILADELPHIA,WASHINGTON DC 160 mil / 260 km Prohlídka centra historické Philadelphie, včetně návštěvy vyhlídky One Liberty building a jedinečným panoramickým výhledem z výšky bezmála 300 metrů. Pokračování cesty do Washingtonu , zde do večerních hodin prohlídka zahrnující největší atrakce metropole a pamětihodnosti - Capitol, White House, Washingtonův a Lincolnův památník, Arlingtonský hřbitov… Ubytování večer.
3. den: WASHINGTON, PITTSBURGH 250 mil / 400 km Pokračování prohlídky Washingtonu, tentokrát však formou volna k návštěvě některých z bezpočtu muzeí a galerií lemujících slavný "Mall". Odpoledne odjezd do Pittsburghu, návštěva vyhlídky na downtownu a individuální volno v centru. Ve večerních hodinách ubytování.
4. den: CLEVELAND, LAKE ERIE 270 mil / 430 km Ráno pokračování cesty do města Cleveland ve státě Ohio. Prohlídka centra města a mariny u jezera Erie. Odpoledne cesta podél jezera přes Toledo do Detroitu, kde Vás čeká návštěva slavného Fordova muzea ( vstupné v ceně).
5. den: DETROIT, LAKE HURON, NIAGARA FALLS 260 mil / 420 km Dnes budete mít dostatek času k samostatné prohlídce downtownu města Detroit. V odpoledních hodinách Vás cesta zavede kolem jižního cípu Huronského jezera městem Sarnia na území Kanady. V podvečer dorazíte do Niagara Falls, ubytování a návštěva večerních vodopádů.
6. den: NIAGARA FALLS 100 mil / 160 km Niagarské vodopády – místo které touží jednou poznat snad každý člověk !! Vás tento zážitek čeká právě dnes – a to včetně plavby lodí až pod hlavní vodopád, slavnou "Podkovu" !(v ceně květen-září) Připravte si dostatek filmového materiálu!! Fakultativně Vám nabízíme nezapomenutelný let helikoptérou nad vodopády. V odpoledních hodinách si ještě prohlédnete městečko Niagara on the Lake, kde Vám nabídneme /fakultativně/ vzrušující atrakci- plavbu tryskovým člunem do peřejí Whirpool na řece Niagara. Večer Vás již očekává Toronto.
7. den: TORONTO 170 mil / 270 km Ráno zahájíte prohlídku výjezdem na donedávna nejvyšší stavbu světa – CN Tower (v ceně). Odtud z neuvěřitelné výšky je pohled na město opravdu jedinečný. K umocnění Vašich zážitků Vám nabízíme fakultativně let helikoptérou nad městem a jezerem Ontario a pozveme Vás na kombinovanou prohlídku centra Toronta motorovou tramvají stylem hop on- hop off /v ceně zájezdů květen- září/. Závěrem volného času v centru města Toronto opustíte a vydáte se do hlavního města Kanady – Ottawy. Nocleh Vás čeká v motelu na trase.
8. den: THOUSAND ISLANDS, OTTAWA 130 mil / 200 km Z Kingstonu – hlavního města oblasti "tisíce ostrovů" Vás pozveme k plavbě mezi stovkami ostrůvků s honosnými rezidencemi v čele se slavným Bold’s Castle. Odpoledne dorazíme do Ottawy. Čeká Vás krásné historické město, ve kterém navštívíte centrum s budovou parlamentu, a budete mít dostatek času k samostatné prohlídce. Ubytování ve večerních hodinách.
9. den: MONTREAL 150 mil / 240 km Časně odjezd do Montrealu. Společně navštívíte slavnou katedrálu (vstup v ceně) a společně také shlédnete město z vrcholu hory Mt. Royal… Odpoledne po ubytování budete mít dostatek času k samostatné prohlídce centra města až do večerních hodin.
10. den: QUEBEC CITY 190 mil / 300 km Dnes Vás čeká perla ve šňůře měst "navlečených" na řece St. Lawrence – Québec City se svojí dominantou – Chateau Frontenac. Po příjezdu do města ubytování a poté až do večerních hodin prohlídka historického centra města.
11. den: MONTMORENCY, BEAUPRE 290 mil / 460 km Dopoledne navštívíte jedinečné vodopády Montmorency a pozoruhodnou baziliku St. Anne de Beaupré (vstup v ceně). Dále Vás čeká soutěska řeky St. Anne s četnými vodopády a visutými mosty nad divokou říčkou (vstup v ceně), a potom se již Vaše cesta stočí k jihu, kde je cílem město Boston. Nocleh v motelu na trase.
12. den: BOSTON 240 mil / 380 km Po přejezdu do Bostonu jedinečnou přírodou států Vermont a New Hampshire absolvujete krátkou orientační prohlídku centra a poté budete mít prostor k samostatnému poznávání centra města do pozdních hodin. Ubytování ve večerních hodinách.
13. den: NEW YORK CITY 250 mil / 400 km Časně odjezd do cíle zájezdu – New York City. Po příjezdu Vás America Tours pozve na plavbu lodí kolem Manhattanu, během které se seznámíte s místopisem Manhattanu a přilehlých čtvrtí, a naskytne se Vám bezpočet jedinečných scenérií města a sochy Svobody. Pokračováním Vašeho poznávání New Yorku bude možnost fakultativního letu helikoptérou nad Manhattanem /není v ceně/. Využijte skvělé příležitosti a zhlédněte Manhattan skutečně ze všech stran!!! Vaše prohlídka bude poté pokračovat orientačním okruhem po Manhattanu zakončeným návštěvou vyhlídky na Manhattan ze střechy mrakodrapu Rockefellerova centra. Den zakončíte přejezdem do hotelu a ubytováním.
14. den: MANHATTAN 40 mil / 65 km Celodenní volno na Manhattanu !! Máte možnost vyrazit samostatně za poznáním nebo s průvodcem absolvovat okruh zahrnující největší atrakce Manhattanu - sochu Svobody, budovu Burzy, Wall Street, Freedom Park, China Town, Brooklyn Bridge...( vstupy a jízdné nejsou v ceně).
15. den: Odlet domů 25 mil / 40 km Dopoledne individuální volno, poslední shopping ...poté odjezd na letiště a odlet do Prahy. Fakultativně odlet k pobytu v některé z nabízených plážových destinací.
16. den: Příletem do Prahy Váš zájezd skončí.

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Slevy

  • sleva pro třetí osobu na pokoji (dvě dvoulůžka) (sleva: -3900 Kč)
  • sleva pro čtvrtou osobu na pokoji (dvě dvoulůžka) (sleva: -2300 Kč)
  • sleva pro dítě do 12 let ( pokoj sdílí s rodiči) (sleva: -14800 Kč)

Cena zahrnuje

  • leteckou dopravu z Prahy do cílové destinace a zpět
  • letištní poplatky
  • 14 x ubytování v 3* hotelech a motelech
  • minimálně 10 x snídani
  • dopravu klimatizovaným autokarem či minibusem
  • program dle itineráře
  • služby průvodce America Tours
  • komplexní pojištění- speciál pro Ameriku
  • zákonné pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • pojištění storna zájezdu
  • vstupní formality cílové země a tranzitních zemí
  • stravu mimo snídaní
  • vstupy a fakult. akce nezahrnuté do programu
  • spropitné místním řidičům, průvodcům a personálu
  • event.palivové příplatkya poplatky k fakultativním akcím
  • poplatek za odbavení zavazadel /letecká doprava/
  • příplatek za jednolůžkový pokoj (příplatek: 22500 Kč)
  • pojištění storna zájezdu /ERV pojišťovna/
  • pojištění storna zájezdu /ERV pojišťovna/ v ternínu 28.7.-12.8