Thajskem k hranicím Myanmaru a odpočinkem u moře


  • ubytování: hotel **ubytování: hotel **
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Poznávací zájezdy

Program zájezdu

1. den: ODLET Z PRAHY :
2. den: PŘÍLET DO BANGKOKU: Snídaně v letadle, přílet do Bangkoku. Transfer do hotelu, ubytování.
3. den: POZNÁNÍ BANGKOKU VČETNĚ KRÁLOVSKÉHO PALÁCE: Snídaně. Celodenní fakultativní prohlídka města. Navštívíte chrám Wat Traimit v čínské čtvrti, kde se nachází socha zlatého Buddhy, která je vyrobena z 5,5 t ryzího zlata. Dále chrámový komplex Wat Po se sochou ležícího Buddhy. Odpoledne uvidíte královský palác Grand Palace a zde si prohlédnete chrám Wat Phra Kaeo, ve kterém se nachází jeden z nejvýznamnějších symbolů Thajska – socha Smaragdového Buddhy. Poté budete mít možnost neopakovatelného zážitku z projížďky lodí po kanálech řeky Chao Phraya, vodní tepny města, během které se podíváte na chrám Wat Arun. V závěru prohlídky také navštívíte manufakturu drahých kamenů a zlata. Návrat do hotelu, nocleh.
4. den: SÍDLO DÁVNÝCH KRÁLŮ AYUTTHAYA: Snídaně, odjezd do starodávné Ayutthayi, dřívějšího hlavního města království Siam. Navštívíte nejposvátnější chrám Wat Prasri Sanphet, buddhistické chrámy Wat Mahatat a Wat Mongkol Phopit a nejznámější chrám Wat Chai Thanaram. V průběhu dne oběd v místní restauraci, odjezd do Kanchanaburi, nocleh.
5. den: MOST PŘES ŘEKU KWAI: Snídaně, prohlídka mostu přes řeku Kwai s nechvalně známou železnicí smrti, kterou za 2. světové války postavili za nelidských podmínek britští váleční zajatci. Návštěva hřbitova spojeneckých zajatců, výlet vláčkem do jeskyně Tham Krasé. Oběd v místní restauraci, odjezd do Sangkhlaburi - městečka na hranici s Myanmarem, nocleh.
6. den: DOTEK BARMY: Snídaně, prohlídka městečka Sangkhlaburi obklopeného horami a přírodou, které je díky své poloze u barmských hranic zajímavou směsicí kultur. Ještě před snídaní možnost obdarování mnichů. Po snídani prohlídka zlaté stúpy Putthakaya Chedi a chrámu Wang Wiwekaram, který je duchovním centrem Monů v Thajsku. Po obědě v místní restauraci návštěva horkých přírodních pramenů Hindad Hot Springs a vodopádu Sai Yok Noi. Nocleh v plovoucím hotelu na řece Kwai včetně večeře.
7. den: VODOPÁDY ERAWAN: Snídaně, odjezd do NP Erawan, návštěva sedmistupňového a 2 km dlouhého vodopádu s možností koupání. Po obědě v místní restauraci odjezd do městečka Amphawa, fakultativně možnost jízdy na slonech. Nocleh v Amphawa.
8. den: TRHY NA KOLEJÍCH A PLOVOUCÍ TRHY: Snídaně, odjezd na trh na kolejích Mae Klong, projížďka loďkami po kanálech na plovoucí trhy Damnoen Saduak. Oběd v místní restauraci, jízda lanovou dráhou k letnímu královskému sídlu Phanakorn Kiri, transfer do přímořského letoviska Hua Hin, ubytování.
9. - 13. den: HUA HIN - RELAX NA PLÁŽI: Snídaně, individuální volno k relaxaci na pláži s možností fakultativních výletů.
14. den: HUA HIN - BANGKOK - PRAHA: Po snídani transfer z vaší finální destinace zpět na letiště do Bangkoku, odlet do Prahy.
15. den: PŘÍLET DO PRAHY: Přílet do Prahy.

listopad 2024

15.11. - 29.11.24 pátek - pátek
snídaně letecky (Praha)
Sleva 7% 59 990 Kč 55 790 Kč
cena za 15 dní (12 nocí)

leden 2025

24.01. - 07.02.25 pátek - pátek
snídaně letecky (Praha)
Sleva 7% 62 990 Kč 58 590 Kč
cena za 15 dní (12 nocí)

únor 2025

21.02. - 07.03.25 pátek - pátek
snídaně letecky (Praha)
Sleva 7% 61 990 Kč 57 690 Kč
cena za 15 dní (12 nocí)

Cena zahrnuje

  • leteckou přepravu Praha – Bangkok – Praha
  • letištní taxy
  • 12x ubytování v hotelech 3* – 4
  • stravování: 2 noci v Bangkoku se snídaní, na okruhu 6 obědů a 5 večeří, v průběhu pobytové části snídaně
  • program, transfery klimatizovanými minibusy
  • veškeré vstupy dle itineráře
  • česky mluvící průvodce (min. 12 osob) a místního průvodce

Cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • fakultativní výlety
  • spropitné cca 20USD