Arosa - Hotel Arenas Resort Altein ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty na horách

Poloha: Hotel Altein se nachází v Arose, na klidném místě mezi dvěma jezery a jen pár minut chůze od vlakového nádraží a lanovky Weisshorn. Arosa je lázeňské městečko uprostřed pohoří Graudbunden. Hotel je ideálním výchozím bodem pro mnoho outdoorových aktivit a je vybaven celou řadou herních možností a velkou zahradou. Nádraží je vzdáleno 500 m, zastávka autobusu 50 m, letiště 180 km, možnosti nákupu 500 m, horská dráha 500 m, běžecká trať 1 km. Oblast Graudbunden nabízí turistiku, cyklistiku, nordic walking, horské dráhy, loďky a koupání a další sportovní aktivity. Prostřednictvím lanové dráhy je možné dostat se na největší lákadlo v okolá, na vrchol 2653 m vysoké hory Weisshorn, odkud je možné pozorovat 400 vrcholků okolních hor a nejstarší město Švýcarska Chur.

Sport a zábava: Hotel disponuje prostorným wellness arealem, kde hosté mohou využít parní lázeň, solnou lázeň, saunu s parní lázní, soukromou saunu, finskou saunu, biosaun, infračervenou kabinu, odpočívárnu a venkovní bazen. Mimo to hotel nabízí mnoho druhu masáží, plně vybavenou tělocvičnu a fitness. Děti mají do wellness přístup pouze v doprovodu rodičů.

Stravování: snídaně

Snídaně

Ubytování: hotel ***

Pro hosty jsou připraveny jednolůžkové, dvoulůžkové, třílůžkové a rodinné pokoje. Mimo to je možné využít levnější varianty - dvoulůžkový pokoj se společnou koupelnou. Všechny ostatní pokoje mají své sociální zařízení, k dispozici radio, telefon, trezor zdarma, fen. Některé pokoje mají balkon. Pokoje jsou velmi tiché a nejsou vybaveny televizí. Ta je k dispozici v televizní místnosti. V případě potřeby je je možnost zapůjčení dětské postýlky. Ubytování probíhá od 15.00 hod, uvolnění pokoje do 10.00 hod v den odjezdu.

Vybavení: V hotelu je k dispozici hotelová hala s recepcí, společenská místnost, čítárna, televizní místnost, internetový koutek - za poplatek, úschovna obuvi, kolárna, výtah, jídelna, restaurace, bar, terasa, místnost pro semináře. Parkování za poplatek, garáž za poplatek. V relaxační části hotelu si hosté mohou zahrát kulečník, stolní tenis, pinball, stolní fotbal a v létě i mini-golf. V celém arealu wi-fi zdarma. Hostům je k dispozici hotelové wellnes, zahrada nebo rekreační loučka se slunečníky a lehátky. Hotel přijímá kreditní karty Visa, MasterCard. Ubytování s domácími mazlíčky je možné za poplatek.