Tenerife - Rural Costa Salada ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Na severu ostrova Tenerife, 76 km od jižního letiště, v údolí Valle de Guerra. Doporučujeme pronájem auta, nejlépe již po příletu na letišti.

Pláž: Nejbližší pláž Playa de Bajamar se nachází přibližně 8 km od hotelu.

Sport a zábava: Okolí vhodné pro turistiku, výlety autem a lodí, přírodní park Anaga je vzdálen cca 25 km.

Obchody: Nejbližší nákupní možnosti jsou v cca 17,5 km vzdáleném San Cristobal de La Laguna. Toto 2. nejdůležitější centrum ostrova a bývalé hlavní město ostrova, bylo pro své památky a budovy ze 17. – 19. století zapsáno na seznam UNESCO.

Stravování: snídaně

Snídaně jsou podávány v prosklené a prostorné hotelové restauraci s výhledem na moře.

Ubytování: hotel ***

Hotel s koncepcí venkovské usedlosti a přilehlé zahrady (rozloha 240 000 m 2 ) leží u skalnatého pobřeží. Nabízí celkem 9 pokojů a 3 junior suite v bezprostředním kontaktu s přírodou. Hostům je k dispozici recepce s omezeným provozem, restaurace, salon, sauna, jacuzzi (zdarma). Na sluneční terase je bazén (ručníky k bazénu na vyžádání zdarma) s lehátky a slunečníky. Přilehlá zahrada je rozčleněna do 3 zón, pěstují se zde typické kanárské květiny a největší plochu zaujímá část se stromy.

Základní vybavení má stejné jako dvoulůžkový pokoj, je prostornější a má balkon nebo terasu s přímým výhledem na moře. Maximální kapacita – 2 dospělé osoby, 1 dítě a 1 dítě do 2 let.