Lanzarote - Hd Beach Resort ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Lázně a wellness pobyty

Poloha: Ve východní části ostrova, 15 km od letiště, v letovisku Costa Teguise.

Pláž: Hotel se nachází u malé pláže Los Charcos se světle hnědým pískem (vstup do moře je kamenitý) a přibližně 250 m od hotelu se nachází pláž se světlým pískem Playa de Las Cucharas.

Sport a zábava: Tenisový kurt, posilovna, spinning, víceúčelové hřiště (fotbal, volejbal, basketbal), zóna určená pro bruslení a jogging, kulečník. Na pláži možnost vodních sportů (kajak, windsurfing, potápění).

Obchody: Nákupní možnosti, restaurace a bary jsou v bezprostřední blízkosti hotelu.

Stravování: all inclusive

Program all inclusive nabízí snídaně, obědy a večeře formou švédských stolů (speciální dětský bufet), lehké občerstvení v odpoledních hodinách, nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby během dne (do 23.00 hod.). Za příplatek je možné objednat službu VIP all inclusive, která zahrnuje 2x vstup pro celou rodinu do Aquaparku Costa Tequise (platí pouze pro letní období květen - říjen), vstup do hotelového SPA a možnost využití vodních sportů, které hotel organizuje.

Ubytování: hotel ****

Hotel nabízí celkem 177 suite rozdělených do několika třípatrových budov. Hostům je k dispozici recepce, výtahy, bezplatné Wi-Fi připojení k internetu, 2 restaurace, 2 bary, dětské kluby (děti 4 – 12 a 12 – 15 let), služby lékaře, prádelna (pračky a sušičky za poplatek), půjčovna aut a kol, bezplatné veřejné parkoviště. V hotelové zahradě jsou 2 odpočinkové zóny: Relax - bazén pro dospělé s jacuzzi, dětský bazén (v zimních měsících vyhřívaný), sluneční terasa s lehátky a slunečníky, lehátka „bali“ a bar, v zóně Activa - bazén pro dospělé, dětský bazén (oba v zimních měsících vyhřívané), sluneční terasa s lehátky a slunečníky, Splash park (tobogány, skluzavky), dětské hřiště. Hosté mohou využít i nabídku služeb Wellness centra HD SPA (jaccuzi, sauna, masáže, kosmetika). Zkušený tým animátorů připravuje denní i večerní, sportovní i zábavné programy pro děti i dospělé, které provází maskoti hotelu - postavičky Chachis.

Základní vybavení je stejné jako u Junior Suite, je však prostornější. Má samostatnou dvoulůžkovou ložnici a v obývací části rozkládací pohovku, ve vybavení má navíc ohřívač lahví, elektronickou chůvičku, PlayStation3.
Minimální obsazenost - 2 dospělé osoby a 1 dítě.
Maximální obsazenost – 3 dospělé osoby, 1 dítě a 1 dítě do 2 let.


Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.