La Gomera - Torre del Conde Garajonay ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Wifi zdarma

Poloha: Na východním pobřeží ostrova, 34 km od letiště, v letovisku San Sebastián de la Gomera.

Zájezd na ostrov La Gomera je realizován s přelety / přejezdy lodí mezi ostrovy Tenerife – La Gomera nebo Gran Canaria – La Gomera. Na ostrově La Gomera není osobně k dispozici delegát Canaria Travel CZ. Zájezdy na ostrov La Gomera doporučujeme pouze pro odlety z Prahy.

Pláž: Hotel se nachází cca 150 m od pláže San Sebastián de la Gomera.

Sport a zábava: Okolí je vhodné pro turistiku, horskou cyklistiku, rybolov. Na pláži možnost vodních sportů.

Obchody: Větší množství obchodů je nedaleko hotelu.

Stravování: snídaně

Snídaně jsou formou švédských stolů (a la carte v sobotu a v pondělí). Za příplatek je možné dokoupit polopenzi nebo plnou penzi (výběr z 3 jídel).

Ubytování: hotel ***

Hotel je rozdělen na 2 části, klasickou Torre del Conde a modernější Garajonay. Svým klientům nabízí celkem 68 pokojů (z toho 3 uzpůsobeny pro osoby tělesně postižené). Hostům je k dispozici hotelová recepce, výtah, bezplatné Wi-Fi připojení k internetu v celém hotelu, možnost půjčení notebooku (za poplatek), restaurace, bar a konferenční sál. Na sluneční terase je jacuzzi s lehátky, sauna, zóna pro nudisty a oddělená část pro kuřáky. Vedle hotelu se nachází park Parque de la Torre del Conde.

Základní vybavení je stejné jako u dvoulůžkového pokoje, navíc má trezor (zdarma) a zapůjčení notebooku na 3 hodiny/den zdarma. Za příplatek je možné objednat balkon s výhledem do parku. Umístění - část Torre del Conde. Maximální obsazenost – 3 osoby (včetně dětí do 2 let).