Gran Canaria - Jardín Del Atlantico ***


  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: V jižní části ostrova, 31 km od letiště, v letovisku Playa del Inglés.

Pláž: Světlá písečná pláž Playa del Inglés je vzdálena asi 400 m od komplexu cestou z mírného kopce.

Sport a zábava: Za poplatek tenis, stolní tenis, minigolf a kulečník. Na pláži nabídka vodních sportů.

Obchody: Menší nákupní centrum Aguila Roja je přímo u hotelu, větší obchody, restaurace a bary jsou v centru střediska Playa del Inglés, přibližně 300 m od komplexu jsou nákupní střediska Plaza a Kasbah.

Stravování: vlastní

Snídaně, obědy a večeře jsou formou švédských stolů v hotelové restauraci. Program all inclusive zahrnuje plnou penzi a lehké občerstvení, nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby během dne.
Od 01. 08. do 14. 12. 2020 je možné ubytování pouze BEZ STRAVY. Od 15. 12. 2020 do 30. 04. 2021 není k dispozici ALL INCLUSIVE.

Ubytování: apartmán

Komplex nabízí ve dvou pětipatrových budovách celkem 334 apartmánů. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, 3 výtahy, internetový terminál (za poplatek), restaurace, bary, společenská místnost s televizí, kadeřnictví, malý obchod, půjčovnu aut a kol, parkoviště. V hotelové zahradě se nachází 3 bazény (jeden v zimních měsících vyhřívaný), oddělené dětské brouzdaliště, sluneční terasa s lehátky a slunečníky, dětské hřiště. Několikrát týdně jsou připravovány denní a večerní animační programy, diskotéka. Společenské prostory hotelu jsou přizpůsobeny pro handicapované klienty (nájezdové rampy, vstup do bazénu, lobby atd.), pokoje ale nejsou speciálně vybaveny.
Hotel požaduje po příjezdu jako jistinu na poskytované služby (konzumace atd.) finanční hotovost 50 EUR/apartmán, která je vrácena při úhradě hotelového účtu.

Dvoulůžková ložnice je oddělena od obývací části dveřmi. Do vybavení patří integrovaný kuchyňský kout (lednice, kávovar, rychlovarná konvice, toustovač), placené Wi-Fi připojení k internetu, rozkládací pohovka, trezor (k pronájmu, za poplatek), televize (na vyžádání, za poplatek), telefon, koupelna s WC. Balkon nebo terasa mají výhled do zahrady nebo na bazén. Maximální obsazenost - 2 dospělé osoby, 1 dítě a 1 dítě do 2 let nebo 3 dospělé osoby a 1 dítě do 2 let.