Fuerteventura - Gran Hotel Atlantis Bahia Real *****


  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Wifi zdarma

Poloha: Na severním pobřeží ostrova, 40 km od letiště, ve městě Corralejo.

Pláž: Hotel se nachází přímo na pláži s jemným bílým pískem. Duny Corralejo jsou vzdáleny cca 1km od hotelu.

Sport a zábava: V hotelu je posilovna (vstup od 16 let), jóga, pilates, spinning, kick-box, fit-ball, paddle. Na pláži možnost vodních sportů (surfování, kite, plachtění, potápění).

Obchody: V blízkosti hotelu je supermarket, další obchody, bary a restaurace jsou cca 700 m od hotelu, v centru města Carralejo.

Stravování: vlastní

Snídaně a večeře jsou podávány v hlavní restauraci La Alacena Real formou švédských stolů. Polopenze Royal zahrnuje snídaně v večeře formou švédských stolů v hlavní restauraci, nebo večeře formou a la carte (po předběžné rezervaci) v některé ze 3 tematických restaurací (Las Columnas - španělská kuchyně, Yamatori - japonská kuchyně, La Cupula - gourmet).

Ubytování: hotel *****

Tento luxusní hotel nabízí v jedné třípatrové budově celkem 242 pokojů. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, výtahy, bezplatné Wi-Fi připojení k internetu v prostoru recepce, 5 restaurací, bary, kongresové sály (až 500 osob), dětský klub Mini (děti 4 -12 let), Kids Club (děti od 7 let), obchod, půjčovnu aut, parkoviště. V tropické zahradě se nachází 2 bazény (jeden v zimních měsících vyhřívaný), dětský bazén, sluneční terasy, lehátka a slunečníky, relaxační zóna Coco Bahía Chill Out, dětské hřiště. Hosté (starší 16 let) mohou využít služeb SPA Bahía Vital (bazén 32 °C s výhledem na moře, masáže, jacuzzi, sauna, kosmetický salon, kadeřnictví). Hotel připravuje denní a večerní animační programy pro děti i dospělé.