Fuerteventura - Barceló Fuerteventura Thalasso & Spa ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Wifi zdarma

Poloha: Na východním pobřeží ostrova, 8 km od letiště, v letovisku Caleta de Fuste.

Pláž: Hotel se nachází přímo u písečné pláže Caleta de Fuste se světlým pískem.

Sport a zábava: V hotelu je zdarma fotbalové hřiště, plážový volejbal, stolní tenis a pétanque, za poplatek posilovna, lukostřelba, košíková, kulečník, 4 kurty na paddle, 1 tenisový kurt a 2 hřiště na minigolf. Na pláži nabídka vodních sportů, potápění, surfová škola nebo vodní skútry. Golfové hřiště se nachází cca 2 km od hotelu.

Obchody: Různé obchody, restaurace a bary jsou v centru městečka Caleta de Fuste (cca 100 m). Větší možnost nákupů je cca 1,5 km od hotelu ve velkém obchodním centru Atlántico.

Stravování: all inclusive

Snídaně, obědy a večeře jsou formou švédských stolů v hotelové restauraci. Program all inclusive zahrnuje plnou penzi, lehké občerstvení, nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby po celý den (od 10.00 do 23.00 hod.).

Ubytování: hotel ****

Moderní čtyřpatrový hotel má celkem 462 pokojů (5 upravených pro osoby tělesně postižené). Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, výtahy, bezplatné základní Wi-Fi připojení k internetu v celém hotelu (vyšší rychlost za příplatek), 3 konferenční sály (až 800 osob), 2 restaurace, 2 bary, mini klub (děti 4 - 7 let), maxi klub ( děti 7 - 12 let), hlídání dětí, služby lékaře, kadeřnictví, malý obchod, divadlo, půjčovna aut, parkoviště. V zahradě jsou 2 velké bazény pro dospělé (jeden v zimních měsících vyhřívaný, se slanou vodou), jacuzzi, dětský bazén (v zimních měsících vyhřívaný), sluneční terasa s lehátky a slunečníky, dětské hřiště. K relaxaci mohou hosté (starší 16 let) využít i nabídku lázeňského centra U-SPA (bazén s termálním okruhem, sauna, hydroterapie, vodní masáže, parní lázeň, léčebné procedury, masáže). Po celý den jsou pro děti i dospělé připravovány různé animační programy.

Základní vybavení je stejné jako u dvoulůžkového pokoje. Servis a vybavení je rozšířeno o volný vstup do lázeňského centra U-SPA (pouze hosté starší 16 let), župany a pantofle, ručníky k bazénu, v koupelně dešťová sprcha, bezplatné parkoviště. Za příplatek je možné objednat pokoj s výhledem na moře. Maximální obsazenost – 2 dospělé osoby a 2 děti nebo 3 dospělé osoby (včetně dětí do 2 let).


Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.