Strunjan - Apartmány Salinera Premium - 7 nocí


  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Salinera Resort nabízí panenskou přírodu , moře , krásné pláže a zátoky, dostatek slunečných dnů a mnohem více .

Apartmány Salinera Premium - 7 nocí

Balíček služeb zahrnuje:

nájem apartmánu včetně spotřeby vody, energií, povlečení a ručníků

vstup do vnitřního bazénu (zavřený od 1.7. do 31.7.) a na hotelovou pláž otevřenou 15.6.-15.9.

animační programy během hlavní sezony (červenec a srpen)

WiFi zdarma v hotelu Salinera

závěrečný úklid apartmánu

​parkování

Poloha: Do 150 metrů od pláže

Vybavení: recepce, restaurace, bazén, bazén pro děti, sauna, parkoviště, internet (WIFI), klimatizace.

dětská postýlka (pro dítě do 2 let) - 7 EUR/den-platba na místě,

Destinace: Apartmány Salinera Premium

Apartmány Salinera Premium*** se nacházejí na kopečku s výhledem na Strunjanský záliv, součásti resortu je i hotel Salinera***/****. Apartmány mají také balkon nebo terasu a vybavenou malou kuchyňku s jídelním koutem. V resortu Salinera můžete využívat všechny služby, jako je pláž, venkovní a krytý bazén, restaurace a dětské hřiště. Ve wellness centru Syra si můžete dopřát různé masáže a procedury (za příplatek).

Apartmány Salinera se nacházejí v malých domcích asi 300 metrů od moře. Domky jsou seřazeny v sedmi blocích. V menších bytech se mohou ubytovat až 4 osoby, ve větších až 6 osob. Hosté apartmánů Salinera mohou svá vozidla zaparkovat na řádně označených parkovacích místech před domy nebo v garáži u hotelu Salinera. Apartmány Salinera Premium byly kompletně rekonstruované v roce 2022.

Ubytování: Apartmány Salinera po rekonstrukci svým barevným provedením vyprávějí tři nepostradatelné příběhy slovinského pobřeží - příběh moře, slunce a soli, které vás ve Strunjanu provázejí na každém kroku.

Příběh moře: Apartmány se nacházejí v bezprostřední blízkosti nekonečné modři slovinského moře, které skrývá mnoho blahodárných pokladů. To se odráží i v bytech, kde je na stěnách uklidňující modrá barva s plovoucími rybami, která navozuje pohodovou prázdninovou atmosféru.

Historie slunce: Ve Strunjanu panuje středomořské klima s dostatkem slunce, které nám dodává vitamín D pro více energie a lepší odolnost. Slunce svítí i na stěny v bytech, kterým dominuje pozitivní odstín žluté.

Historie soli: V blízkosti Salinerských rovin se nachází Strunjanské solné doly, nejmenší solné doly ve Středomoří, kde se sůl těží tradičním způsobem již více než 700 let. Strunjanská sůl je také nepostradatelnou součástí wellness procedur v resortu Salinera a byty o tom vypovídají pestrými barvami a dekorativní solí za ozdobným sklem na stěnách.

Vybavení, rozměry:

Menší apartmány mají 28 m 2 a obývací pokoj se 3 nebo 4 lůžky, kuchyňský kout, koupelnu se sprchou, terasu nebo balkon.

Větší apartmány (až 6 osob) mají 42 m 2 a obývací pokoj s rozkládací pohovkoi, 2 x ložnici, kuchyňský kout, koupelnu se sprchou, terasu nebo balkon. Všechny apartmány mají klimatizaci, k dispozici bezplatné Wi-Fi. Apartmán 4+2 doporučujeme maximálně pro 5 dosp. osob a 1 dítě do 17,99 let.

Uživatelské jméno a heslo se hostům zobrazí po zapnutí televizoru. V ceně pronájmu jsou zahrnuty náklady na spotřebu elektřiny a vody a ložní prádlo, které se mění 1× týdně. Ručníky se mění 2× týdně.

Stravování: vlastní nebo možnost dokoupení snídaně nebo polopenze

Plážové vybavení, vnitřní a venkovní bazény

Hoteloví hosté, hosté apartmánů, hotelu a další návštěvníci mají volný vstup na pláž. Slunečníky a lehátka jsou k dispozici za poplatek. Venku je velký venkovní bazén a dětský bazén otevřený cca od 1.7. do 2.9. V hotelu Salinera je k dispozici krytý bazén a dětský bazén. Součástí komplexu jsou také sauny, ochlazovací bazén a odpočívárna s lehátky.

Bioenergetický park Salinera se nachází uprostřed zelené přírody. Zelená barva posiluje dynamiku myšlení, upevňuje emoční inteligenci a symbolizuje probuzení. V náručí přírody, mezi borovicemi, obklopeno středomořskými rostlinami a trávou, se nachází 12 bioenergetických bodů.

Dětská postýlka (pro dítě do 2 let) - 7,EUR/den

Platba na místě: Pobytová taxa ve výši 2,50 Eur/os./den, (dítě 7-17,99 let platí 1,25 Eur/den), registrační poplatek - 1 Eur/os./pobyt

Příjezd možný denně.

Mezi Izola a Portoroži , v objetí přírody , v blízkosti Strunjanského národního parku je situován Salinera Bioenergy Resort . Resort nabízí dva typy ubytování - hosté si mohou vybrat mezi ubytováním v hotelu nebo v apartmánech . N ajdete klid a pohodu , přírodní prostředí a mírné středomořské klima .

Cena zahrnuje

  • nájem apartmánu na 7 nocí, služby dle popisu

Cena nezahrnuje

  • dopravu, pobytovou taxu, pojištění léčebných výloh a storna zájezdu, služby delegáta (pouze telefonicky). Platba na místě: Pobytová taxa ve výši 2,50 Eur/os./den, (dítě 7-17,99 let platí 1,25 Eur/den), registrační poplatek - 1 Eur/os./pobyt