Bratislava - Bratislava a "Husí hody"

od 2 990 Kč

  • ubytování: různéubytování: různé
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Poznávací zájezdy

BRATISLAVA, HUSÍ HODY a Thermalaquapark Senec

Dvoudenní zájezd - Bratislava, Slovenský Grob, koupání v termálních lázních na Slunečných jezerech v Senci a skvělá večeře - HUSÍ HODY v ceně !

Doporučené kapesné: vstupy cca 20 Euro + nápoje...

Program zájezdu

1. den: v ranních hodinách se vydáme na Slovensko (nástupní místa po trase), před polednem přijedeme k hradu Devín, následuje prohlídka. Pokračujeme do Bratislavy, kde si prohlédneme s průvodcem Bratislavský hrad, Staré město s domem U dobrého pastiera, korunovační Dóm sv. Martina, Michalskou věž Pálffyho, Kaglevichův, Esterházyho a Apponyho palác, vyhlídku z Mostu SNP, Modrý kostol, starou a novou radnici... V podvečer přejedeme do dnešního cíle naší cesty - do blízké obce Slovenský Grob, kde nás čeká nezapomenutelná večeře - Husí hody, přímo ve stylové restauraci penzionu. Ubytování, nocleh.
2. den: posnídáme a vydáme se do moderního komplexu termálních lázní Thermalaquapark Senec, kde strávíme 3-4 hodiny koupáním a vodními atrakcemi. Odpoledne se vydáme zpět domů.

Cena zahrnuje

  • dopravu autokarem, 1 x ubytování ve 2-3 lůžkových pokojích s vlastním soc. zařízením v rodinném penzionu, 1 x snídani, 1 x večeři - Husí hody (předkrm - plněné lokše s husí paštikou, 1/4 pečené husy, zelí a dezert), služby česky mluvícího průvodce, pojištění CK ve smyslu zák. 159/99 Sb

Cena nezahrnuje

  • komplexní cestovní pojištění včetně pojištění storna + 40,- Kč/os./den, vstupy do Thermalaquapark Senec - cca 13,- Euro/os./3 hodiny (případně + 8,- Euro za saunový a wellness svět), nápoje u večeří, případné drobné platby za vstupy v Bratislavě