Tolo - RITSA FAMILY HOTEL ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Proč právě sem: Oblíbený hotel v klidné části letoviska blízko pláže
Velmi vstřícný majitel hotelu a jeho rodina, přátelská atmosféra
Moderně vybavené pokoje

Poloha: Rodinný hotel s velmi milou a přátelskou atmosférou patří mezi oblíbené "stálice" v naší nabídce. Hotel se nachází v klidné části na okraji letoviska, cca 600 m od centra. Zde je dostatek nákupních i zábavních možností (obchody s potravinami, suvenýry, cukrárny, restaurace, taverny, lékárny). Ve středisku nechybí stálý lékař, bankomaty, dětské hřiště. Zastávka autobusu městské linky je nedaleko, lze pohodlně cestovat do Nafplia. Jízdenka stojí cca 1,80€/jedna cesta (autobus jezdí zhruba každou hodinu). Taxi do Nafplia vychází na cca 17€/jedna cesta.

Vzdálenosti Pláž: cca 100 m
Centrum: cca 600 m
Letiště: cca 154 km

Pláž: Hlavní široká písečná pláž, která je k dosažení přes místní komunikaci, je vzdálena cca 100 m od hotelu. Je s pozvolným vstupem do vody, ideální pro rodiny s dětmi a seniory.

Sport a zábava: Bazén, dětský bazén, slunečníky a lehátka u bazénu zdarma. Hotel nabízí svým hostům k zapůjčení zdarma slunečník na pláž (na pokoj na celou dobu pobytu) a pro děti k zapůjčení dětské rukávky na plavání. Během pobytu pořádá hotel pro své hosty obvykle soukromý řecký večírek s tancem a reprodukovanou hudbou. Slunečníky a lehátka na pláži (za poplatek). Vodní sporty na pláži (za poplatek).

Poznámka: Povinná pobytová taxa: 0,50 € za pokoj a noc. Poplatek je účtován za celý pokoj, nikoliv za osobu a platí se na místě.

V případě letu do Kalamaty je maximální váha odbaveného zavazadla v rámci ceny zájezdu 15 kg/osoba.

Doplňující informace: Web hotelu

Stravování: polopenze

Polopenze. Snídaně i večeře formou bufetu. Na místě je možné si dokoupit obědy za velmi přijatelné ceny (denně mezi 12:00-15:00).

Ubytování: hotel ***

Vybavení a služby: Vstupní hala s recepcí, výtah, internetový koutek (zdarma), hotelová restaurace, zahradní restaurace, bar a snackbar u bazénu, malá zahrádka, parkoviště. Možnost zapůjčení žehličky na recepci (zdarma). Wi-fi připojení zdarma v celém hotelu.

V tomto hotelu jsou jednolůžkové a dvoulůžkové pokoje s možností až 2 přistýlek, kde je palanda nebo přistýlky pro děti. Dále jeden rodinný pokoj až pro 5 osob, který tvoří 1 větší místnost, 2x dvojlůžko a přistýlka pro dítě - tento typ pokoje je za příplatek. Pokoje v 1. patře orientované směrem k bazénu jsou také za příplatek. Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou se sprchovým koutem, WC, klimatizací, fénem, telefonem, TV/SAT, Wi-Fi připojením, chladničkou, sejfem a balkónem. Pokoje mají výhled na letovisko, do vnitrozemí, hory, okolní hotelovou zástavbu, kemp nebo směrem na bazén. Dětská postýlka na vyžádání zdarma.
Počet hvězdiček hotelu není jeho oficiální kategorií, ale vychází z našich zkušeností a poznatků.


Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.