Tolo - GOLDEN BEACH ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Proč právě sem: Velmi blízko moře a pěkné pláže
Příjemné posezení ve venkovní restauraci s výhledem na moře
Moderně vybavené pokoje

Poloha: Hotel s velmi příjemnou rodinnou atmosférou se skládá ze dvou menších budov. Nachází se v klidnější části letoviska u silnice vedoucí do vedlejší vesnice Drepano. Zastávka autobusu je cca 30 m od hotelu, pohodlně lze cestovat do Nafplia. Jízdenka stojí cca 1,80€/ jedna cesta. Taxi do Nafplia vychází na cca 17€/jedna cesta. Nejbližší obchod je cca 100 m. Centrum letoviska, kde je dostatek nákupních i zábavních možností (obchody s potravinami, suvenýry, cukrárny, restaurace, taverny, lékárny, bankomaty), je cca 500 m.

Vzdálenosti Pláž: cca 50 m
Centrum: cca 800 m
Letiště: cca 154 km

Pláž: Široká písečná pláž Psili Ammos se nachází hned před hotelem, přes místní komunikaci, cca 50 m. Vstup do moře je pozvolný, skutečně ideální pro rodiny s dětmi a seniory.

Sport a zábava: Vodní sporty na pláži (za poplatek).

Poznámka: Povinná pobytová taxa: 0,50 € za pokoj a noc. Poplatek je účtován za celý pokoj, nikoliv za osobu a platí se na místě.


V případě letu do Kalamaty je maximální váha odbaveného zavazadla v rámci ceny zájezdu 15 kg/osoba.

Doplňující informace: Web hotelu
Facebook hotelu

Stravování: polopenze

Formou polopenze. Snídaně formou bufetu, večeře jsou servírované (předkrm - obvykle salát, hlavní chod a dezert).

Ubytování: hotel ***

Vybavení a služby: Vstupní hala s recepcí, salónek s TV/SAT, vnitřní a venkovní restaurace na terase, kavárna, vnitřní a venkovní bar, konferenční místnost, zahrada. Wi-fi v hotelu zdarma. Možnost zapůjčení žehličky na recepci (zdarma).

Dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky (převážně pevné lůžko) jsou vybaveny koupelnou se sprchovým koutem, WC, klimatizací, fénem, chladničkou, TV/SAT, sejfem, balkónem nebo terasou s výhledem do vnitrozemí, na letovisko nebo s výhledem na moře. Wi-fi připojení zdarma. Dětská postýlka na vyžádání zdarma.
Počet hvězdiček hotelu není jeho oficiální kategorií, ale vychází z našich zkušeností a poznatků.


Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.