Astris - Astris Sun ***

od 9 990 Kč

  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Dvoupatrový rodinný hotel leží na jihu ostrova Thassos v oblasti Astris, nachází ze v zahradě, cca 5 km od městečka Potos, které je centrem zábavy na jižním pobřeží ostrova Thassos. Hlavní město ostrova Thassos (Limenas) je vzdáleno cca 50 km. Autobusová zastávka v blízkosti hotelu. Na jednu z nejkrásnějších pláží ostrova Psili Ammos se chůzí dostanete cca za 10 min. Od přírodního „koupaliště“ Giola je vzdálený 4 km a 9 km od kláštera Archangelos.

Pláž: Nejbližší písečná pláž je cca 100 m od hotelu přes komunikaci, lehátka a slunečníky zdarma za povinnou konzumaci v beach baru. Vyhlášená pláž Psilli Ammos je cca 800 m od hotelu.

Možnosti obsazení pokoje: Dvoulůžkový pokoj: 2 dospělí / 2 dospělí + 1 dítě / 3 dospělí.

Poznámka: V Řecku je zavedena povinnost hradit pobytovou taxu v závislosti na kategorii hotelu. Taxa není zahrnuta v ceně zájezdu a musí být uhrazena klientem v hotovosti přímo na recepci hotelu. Výše taxy dle kategorie hotelu: 1-2* 0,50 EUR/noc, 3* 1,50 EUR/noc, 4* 3 EUR/noc, 5* 4 EUR/noc, apartmány 1 EUR/noc. Upozorňujeme, že výše taxy může být úpravou místní vyhlášky i v průběhu sezóny kdykoliv změněna, aktuální informace budou k dispozici vždy po příjezdu do ubytovacího zařízení. Vzhledem k aktuální situaci mohou být některé služby z hygienických důvodů omezené či nedostupné.

Kategorie: Oficiální kategorie C

Stravování: polopenze

POLOPENZE. Snídaně formou bufetu, večeře - servírované menu (polévka/přredkrm, hlavní jídlo a desert servírovan), saláty formou bufetu.

Doprava: letecky

Letecká společnost Smartwings. Povolená hmotnost zavazadla max. 23 kg na cestujícího (vyjma dětí do 2 let) a 8 kg kabinové příruční zavazadlo. Dítě do dvou let věku může přepravovat jedno odbavené zavazadlo do hmotnosti 10 kg. Slučování zavazadel není povoleno.

Ubytování: hotel ***

Dvoulůžkové pokoje po renovaci (v roce 2018) s možností jedné přistýlky, vlastní sociální příslušenství (koupelna/WC), sat. TV, telefon, malá lednice, klimatizace, balkon nebo terasa.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, výtah, hotelová restaurace s barem a venkovní terasou, venkovní bazén s dětskou částí, bar u bazénu, dětský koutek, bezplatné Wi-fi připojení v prostorách hotelu zdarma, lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, dětské hřiště, stolní tenis.


Cena zahrnuje

  • Leteckou přepravu Praha-Kavala-Praha, letištní a bezpečnostní taxy, palivový a emisní příplatek, ubytování 7/14/21 nocí, trajekt a transfer z letiště do hotelu a zpět, stravování dle smlouvy o zájezdu, služby delegáta, pojištění CK proti úpadku
  • Bezpečnostní schránky na recepci

Cena nezahrnuje

  • Volitelný balíček cestovního pojištění K5S od Uniqa pojišťovny včetně pojištění storna zájezdu, poplatek za děti do 2 let (infant) ve výši 800 Kč, fakultativní výlety a služby, pokud není sjednáno za příplatek ve Smlouvě o zájezdu. Dále pobytovou taxu, která se platí přímo v ubytovací kapacitě
  • Tenisový kurt