Yassou Kriti ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Hotelový komplex Yiassou Kriti (ex. Kavros Beach) se skládá ze dvou budou a nachází se přímo u písečno-oblázkové pláže, která je jednou z nejdelších pláží na ostrově. Hotel doporučujeme pro jeho dobrou polohu přímo u pláže (lehátka a slunečníky na pláži jsou zdarma) a program All Inclusive za přijatelnou cenu. Blízké letovisko Georgioupolis se spoustou taveren a obchůdků je vzdáleno cca 4 km, jezero Kournas cca 7 km. Do historického města Rethymno je to přibližně 18 km. Mezi letovisky je výborné autobusové spojení - zastávka 100 m od hotelu. Vzdálenost od letiště Chania 40 km.

Pláž: Přímo u pláže. Pláž je písečno-oblázková s pozvolným vstupem do moře, sprcha na pláži. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma (ve vyhrazené části).

Možnosti obsazení pokoje: Dvoulůžkový pokoj: 2 dospělí / 2 dospělí + 1 dítě / 2 dospělí + 2 děti / 3 dospělí / 3 dospělí + 1 dítě.

Karty: VISA, EC/MC

Kategorie: Oficiální kategorie B

Stravování: all inclusive

SNÍDÁNĚ formou bufetu. Za příplatek POLOPENZE - snídaně a večeře formou bufetu.

Ubytování: hotel ***

Dvoulůžkové pokoje s možností až dvou přistýlek, vlastní sociální zařízení (koupelna/WC), vysoušeč vlasů, klimatizace, lednice, TV, balkon nebo terasa. Bezpečnostní schránka za poplatek.

Vybavení: V hlavní budově vstupní hala, 24h recepce, restaurace, bazén pro dospělé i děti, bar u bazénu, snack bar, dětské hřiště, lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, Wi-Fi zdarma, menší konferenční místnost, jednoduché animační programy pro děti.


Cena zahrnuje

  • Stolní tenis, tenisový kurt (vybavení za poplatek), basketbal, plážový volejbal, fitness, šipky, Wi-Fi připojení

Cena nezahrnuje

  • Internetový koutek, vodní sporty na pláži