Polichrono - ROYAL ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Proč právě sem: Pěkný hotelový areál vhodný pro rodiny s dětmi
Přátelský a vtřícný personál
Nápoje u večeře v ceně

Poloha: Moderní komplex tvoří čtyři dvoupatrové budovy umístěné ve velké zahradě. Od centra vesničky Polichrono, kde je množství obchodů, kaváren, taveren, restaurací i barů, je vzdálen jen cca 300 metrů. Přibližně 100 m od hotelu je autobusová zastávka. Nejbližší bankomat je cca 80 m od hotelu na hlavní cestě, nejbližší banka v Chanioti (cca 5 km) nebo v Kallithee (cca 10 km). Během pobytu doporučujeme podnikat pěší túry do vnitrozemí Kassandry, jsou zde turistické trasy.

Vzdálenosti Pláž: cca 400 m
Centrum letoviska Polichrono: cca 300 m

Pláž: Dlouhá písčitá pláž s pozvolným vstupem je vzdálená cca 400 m od hotelu, přes rušnější silnici. Moře je ideální pro rodiny s dětmi i seniory. Sprchy jsou na obou koncích pláže letoviska.

Sport a zábava: K dispozici jsou 2 bazény, slunečníky a lehátka u bazénu zdarma, na pláži v jedné části zdarma - podmíněno konzumací (nápoj, občerstvení). V druhé části pláže pronájem slunečníků a lehátek za poplatek. Nové dětské venkovní hřiště, stolní tenis, velké šachy, minigolf, menší fitcentrum (zdarma). Vodní sporty na pláži v letovisku za poplatek.

Poznámka: Povinná pobytová taxa: 3 € za pokoj a noc.
Poplatek je účtován za celý pokoj, nikoliv za osobu a platí se na místě.

Na toto ubytovací zařízení se vztahují individuální podmínky při stornování nebo změně zájezdu.

Doplňující informace: Web hotelu
Facebook hotelu
Video hotelu

Stravování: polopenze

Formou polopenze nebo za příplatek all inclusive. All inclusive zahrnuje:

O přesném rozsahu stravy, časů a služeb all inclusive jsou klienti informováni po příjezdu do hotelu
Snídaně (07:30-10:00), obědy (12:30-14:00) a večeře (18:30-21:00) formou bufetu v hotelové restauraci
Během snídaní jsou nabízeny tyto nápoje: cappuccino, frappé, nescafé, freddo-espresso z automatu, horká čokoláda, studené a teplé mléko, čaj - více druhů, jablečný a pomerančový džus, voda
Během obědů a večeří neomezená konzumace těchto nápojů (samoobslužný systém): nealko z post-mixu (cola, orange, lemonade, soda, sprite), místní bílé a červené víno, točené pivo, jablečný a pomerančový džus, voda. Čaj - více druhů a horká čokoláda (pouze u obědů)
Neomezenou konzumaci místních rozlévaných nealkoholických (post-mix - cola, sprite, lemonade, orange, soda, dále jablečný a pomerančový džus, filtrovaná káva, horká čokoláda, čaj - více druhů) a rozlévaných místních alkoholických nápojů (točené pivo, bílé a červené víno, likéry, aperitivy - Blue Curacao, Kiwi, Ama-retto, Schnapps, ouzo, brandy, rum, vodka) v baru u bazénu od 10:00-22:00
Odpolední občerstvení v baru u bazénu od 15:00-17:00 - zmrzlina (mražený krém), koláčky nebo zákuskyAlkoholické nápoje jsou podávány jen osobám starším 18 let
Do restaurace není možné vstupovat v plavkách, žabkách, tílku

Ubytování: hotel ****

Vybavení a služby: Menší recepce, salónek s TV/SAT, restaurace, bar a snackbar u bazénu, bazén. Velká zahrada, parkoviště. Wi-Fi v prostoru recepce zdarma. Plážové osušky k zapůjčení (za poplatek).

V hotelu jsou dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky a prostorné rodinné apartmány až pro 4 osoby. Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou se sprchovým koutem nebo vanou a sprchou, WC, klimatizací, fénem, TV/SAT, malou kuchyňkou (vybavenou pouze skleničkami), ledničkou, rychlovarnou konvicí, balkónem nebo terasou s výhledem do zahrady, vnitrozemí, okolí a bazén. Trezor je k dispozici na recepci (za poplatek). Dětská postýlka na vyžádání zdarma.