Osada Xi - LITO **+


  • ubytování: studiaubytování: studia
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Moderní vilka leží v osadě Xi nedaleko vyhlášené pláže Xi, s dalšími třemi vilkami vytváří společně s bazénem harmonický celek Xi Village. Vilky jsou od sebe v dostatečné vzdálenosti, takže si můžete užít opravdové soukromí. Nedaleko je i taverna s příjemným posezením a výhledem na moře a bar s celodenním provozem.

Vzdálenosti Pláž: cca 100 m
Město Lixouri: cca 8 km

Pláž: Vyhlášená pláž Xi s červeným pískem a pozvolným vstupem do moře je nedaleko.

Poznámka: Povinná pobytová taxa: 0,50 € za studio/apartmán a noc. Poplatek je účtován za celé studio/apartmán, nikoliv za osobu a platí se na místě.

Proč právě sem: Rodinná atmosféra
U krásné pláže s červeným pískem
Nádherné západy slunce

Stravování: vlastní

Bez stravování. Na místě možnost dokoupení snídaní formou bufetu, které se podávají na terase u místního obchůdku.

Ubytování: studia

Vybavení a služby: Majitel komplexu Xi Village provozuje malý obchod, kde je možné si objednat základní potraviny. Lze využívat bazén, kde jsou k dispozici lehátka a slunečníky zdarma, a venkovní terasa s příjemným posezením. Na zahradě je malé dětské hřiště a prostor pro grilování. V blízkosti obchodu a kanceláře komplexu Xi Village je Wi-Fi.

Ve vilce jsou dva apartmány s obytnou kuchyní, kde jsou dvě lůžka, a ložnice s dalšími dvěma lůžky. Uprostřed domu je také jedno mezonetové studio, které má dvě lůžka v obytné kuchyni a další dvě lůžka ve vestavěném dřevěném patře (s oknem). Apartmány i mezonetové studio mají výhled na moře a jsou vybaveny sprchou, WC, kuchyňským koutem (včetně vařiče, základního nádobí a ledničky), TV, klimatizací a prostornou zastíněnou terasou, která poskytuje dostatek soukromí. Dětská postýlka je na vyžádání (zdarma).

Výběr konkrétního čísla pokoje: přízemí: apartmány č. 1 a 3 s výhledem na moře omezeným zelení a mezonetové studio č. 2 (uprostřed) s výhledem na moře omezeným zelení Do poznámky Vaší objednávky nám prosím napište Vaše požadavky a preference a naši pracovníci Vás budou kontaktovat ohledně aktuálně volných pokojů.