Niforeika - PAVLINA ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Hotel leží v klidném prostředí v přímořské části tradiční vesničky Niforeika, která je vzdálena cca 2 km. Svou polohou a okolím plným přírody nabízí skvělé podmínky k odpočinku, zároveň se v okolí nachází řada historických památek, které stojí za návštěvu. Hotel stojí na skále a od pláže je oddělen krásnou zahradou a poskytuje nádherný výhled na Patraský záliv. Dominantou komplexu je maják, který se využívá jako bar.

Vzdálenosti Pláž: cca 50 m
Kato Achaia: cca 4 km

Pláž: Na písčito-oblázkovou pláž s pozvolným vstupem do moře vedou schody ze zahrady hotelu. K dispozici jsou lehátka a slunečníky, plážový bar, kabinka na převlékání a sprcha. Lehátka a slunečníky jsou v případě konzumace v baru (není součástí all inclusive) zdarma.

Sport a zábava: V rámci sportovních aktivit je možné využít například tenisový kurt, volejbalové a basketbalové hřiště. Hotel může zajistit i zapůjčení jízdních kol.

Poznámka: Povinná pobytová taxa: 3,00 € za pokoj a noc. Poplatek je účtován za celý pokoj, nikoliv za osobu a platí se na místě.

Proč právě sem: Pěkný výhled na moře
Přímo nad pláží
Vhodné pro rodiny s dětmi

Stravování: all inclusive

Stravování je formou all inclusive dle popisu:
Snídaně jsou podávány formou bufetu v hlavní restauraci.
Obědy v taverně jsou podávány formou bufetu. K dispozici jsou nealkoholické nápoje a místní alkoholické nápoje (pivo, víno).
Od 10:30 do 11:30 a od 16:00 do 18:00 menší občerstvení v podobě ovoce a sladkostí.
Večeře je podávána v hlavní restauraci formou bufetu. K dispozici nealkoholické nápoje a místní alkoholické nápoje (pivo, víno).
Bar u bazénu - 10:00 - 23:00 - nealkoholické nápoje a místní alkoholické nápoje (pivo, víno, ouzo) a teplé nápoje (káva, čaj).

Dovolujeme si upozornit, že strava bude podávaná formou bufetu dle popisu a servírovat Vám ji bude dle Vašeho výběru personál hotelu.

Ubytování: hotel ****

Vybavení a služby: Hotel se skládá ze 3 samostatných budov. Nachází se zde recepce s Wi-Fi, společenská místnost s TV, restaurace, bar, bazén s barem, zahrada, taverna u bazénu, brouzdaliště a dětské hřiště. Na recepci je trezor. V hotelu se konají stylové večery s hudbou a tancem a nechybí zde ani pestré sportovní vyžití. Za poplatek jsou k dispozici: tenisové kurty, billiard, basketbalové hřiště, masáže, pronájem kol.

K dispozici jsou 2lůžkové pokoje s možností 1 přistýlky pro dospělou osobu nebo 2 přistýlek pro děti do 12 let. Všechny pokoje mají koupelnu, WC, ledničku, TV/SAT, telefon, klimatizaci, balkón nebo terasu. Dětská postýlka je na vyžádání (pouze do max. obsazenosti pokoje 3 osobami). Na recepci je možnost půjčení varné konvice a plážových osušek.