Niforeika - AITHRIO **+


  • ubytování: studiaubytování: studia
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Hotel s rodinnou atmosférou nabízí prostorná studia obklopená krásnou zahradou. Nachází se v oblasti Niforeika, jejíž hlavní předností je rozmanitá příroda a umístění v klidné lokalitě mimo hlavní tepny turistického ruchu. Je tak ideální pro rodiny s dětmi a všechny, kteří hledají dokonalou relaxaci a odpočinek. Hotel je situován na útesu jen pár metrů od pláže a nabízí nezapomenutelný výhled na moře a Patraskou zátoku. Vesnička Niforeika, kde jsou 2 minimarkety, 2 taverny a kavárna, je vzdálena cca 2 km. V nejbližším městečku Kato Achia (cca 3,5 km) naleznete kavárny, taverny, supermarkety, poštu, lékárny, bankomat a banky. Navštívit můžete nedaleké město Patras, které nabízí nákupní možnosti a velké množství restaurací, kaváren a barů.

Vzdálenosti Pláž: cca 50 m.
Kato Achaia: cca 3,5 km.
Letiště: cca 19 km .

Pláž: Na písčito-oblázkovou pláž sejdete ze zahrady po schodech, které vedou přímo ke křišťálově čistému moři. K dispozici jsou slunečníky, dále od hotelu i lehátka, kabinka na převlékání, sprcha a bary. Lehátka a slunečníky jsou v případě konzumace v baru zdarma.

Poznámka: Povinná pobytová taxa: 0,50 € za studio a noc. Poplatek je účtován za celé studio, nikoliv za osobu a platí se na místě.

Proč právě sem: Přímo u pláže
Pěkný výhled na moře
Klidné prostředí

Stravování: polopenze

Polopenze formou bufetu je podávána v hotelové restauraci.

Ubytování: studia

Vybavení a služby: Studia jsou umístěna ve 3 budovách, součástí hotelu je recepce, TV koutek, taverna s výhledem na moře. K dispozici je Wi-Fi.

Studia pro 2-4 osob ( na vyžádání je 5. lůžko - přistýlka pro dítě do 12 let) jsou vybavena koupelnou s WC, kuchyňským koutem (včetně ledničky, dvouvařiče a trouby), klimatizací, TV, fénem a balkónem nebo terasou.