Kréta - Eva Bay ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: hotel leží u písčité pláže (v moři místy kamenné útesy, doporučujeme boty do vody), asi 50 m od centra vodních sportů na pláži, nejbližší obchody a restaurace přes silnici, zastávka autobusu cca 80 m. Vzdálenost od Rethymna cca 6 km, letiště cca 75 km.

Vybavení: hotelový komplex se 108 pokoji v osmi 2patrových budovách obklopených krásnou zahradou nabízí vstupní halu s recepcí a TV koutkem, restauraci, hlavní bar, snack bar na pláži, bazén se sladkou vodou, lehátka a slunečníky u bazénu a na pláži zdarma, stolní tenis. Hotel pro své hosty pořádá řecké večery s živou hudbou a tancem. Hotel poskytuje plážové osušky za poplatek.

Doporučujeme: Doporučujeme: Oblíbený hotel s příjemnou a klidnou atmosférou a výhodnou polohou u pěkné pláže. Pouze pro klienty starší 16 let. Výborná kuchyně a služby. Blízko centra živého letoviska s tavernami, kavárnami, bary a obchůdky.

Upozornění: Každý cestující musí nejpozději 24 hod před odletem na území Řecka vyplnit elektr. formulář PLF, k disp. na www.travel.gov.gr

Obsazení: XX / XXX

Poznámka: Hotel pouze pro dospělé.

Internet: WiFi připojení zdarma, internetový koutek zdarma.

Stravování: all inclusive

all inclusive

All inclusive: plná penze formou bufetu, vybrané alkoholické a nealkoholické nápoje místní výroby (10.00–23.00 hod.), nápoje v hlavním baru (18.00–23.00 hod.), dopolední a odpolední teplé i studené občerstvení ve snack baru na pláži (10.00–16.00 hod.), zmrzlina, káva, čaj a zákusek (16.30–17.30 hod.).

Ubytování: hotel ****

2lůžkové pokoje s možností 1 přistýlky mají koupelnu se sprchou/WC, individuální klimatizaci, telefon, SAT/TV, miniledničku, fén a balkon nebo terasu. Pokoje s výhledem na moře možné za poplatek na místě (dle aktuální obsazenosti hotelu, hradí se na recepci).