Kokkari - GREGORY HOUSE **+


  • ubytování: studiaubytování: studia
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Domky se nachází na pozoruhodném místě nad krásnou pláží Lemonakia. Stojí ve svahu nad silnicí, která odděluje svah od pláže. Je odtud nádherný výhled na záliv Kokkari a moře. Na pláž Lemonakia se dostanete ani ne za 10 minut, když sejdete z kopce a přejdete silnici. Do kopce a pak po úzké pěšince nebo příjezdové cestě, která vede k domu, Vám cesta bude trvat déle. Stoupání Vám vynahradí krásný výhled. Na okraj malebného Kokkari, kde jsou taverny, bar a obchody, se dostanete asi za 15 minut. Na pláži Lemonakia je taverna Andreas, která je proslulá výbornou kuchyní.

Vzdálenosti od pláže Lemonakia: cca 190 m
od centra Kokkari: cca 1,5 km

Pláž: Na krásnou oblázkovou pláž Lemonakia se dostanete za necelých 10 minut, seběhnete-li z kopce a přejdete-li silnici. Na pláži je taverna Andreas, která je proslulá výbornou kuchyní.

Poznámka: Povinná pobytová taxa: 0,50 € za studio a noc. Poplatek je účtován za celé studio, nikoliv za osobu a platí se na místě.

Proč právě sem: Oblíbené

Pro páry

Klidné prostředí

Ubytování: studia

Dvoulůžková studia jsou dobře udržovaná a jsou vybavena WC, sprchou, kuchyňským koutem (včetně vařiče, základního nádobí a ledničky), klimatizací (za příplatek), TV/SAT a Wi-Fi. Studia jsou ve zvýšeném přízemí a ze zastíněných teras je výhled na moře a do zahrady. V okolí je rozlehlá středomořská zahrada, odkud si z lehátek můžete užívat krásné výhledy.

Výběr konkrétního čísla pokoje:

Přízemí - studia č.7, 6, 5, 4 s výhledem na moře

Do poznámky Vaší objednávky nám prosím napište Vaše požadavky a preference a naši pracovníci Vás budou kontaktovat ohledně aktuálně volných pokojů.