Kokkari - CHRISTINA ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Malý komorní pension stojí přímo na oblázkové pláži nedaleko centra městečka Kokkari. Na pláži možné si pronajmout lehátka a slunečníky.

Vzdálenosti od pláže: cca 10 m.
od centra Kokkari: cca 180 m.

Poznámka: Povinná pobytová taxa: 0,50 € za pokoj a noc. Poplatek je účtován za celý pokoj, nikoliv za osobu a platí se na místě.

Proč právě sem: Přímo na pláži

Oblíbené

Stadardní ubytování za dobrou cenu

Stravování: snídaně

Mírně rozšířená kontinentální snídaně je připravována přímo majitelkou v malé recepci, kde si ji vyzvednete. Snídá se na terase přímo u moře.
Možnost dokoupení servírovaných večeří ( ze 3 chodů - předkrm, hlavní jídlo a dezert + 1 sklenice vína či piva v ceně) v příjemné taverně Kokkoras v centru krásného Kokkari cca 750 m od ubytování.

Ubytování: hotel ***

Menší velmi příjemně vybavené pokoje jsou ve zvýšeném přízemí a prvním patře, a mají krásný výhled na moře. Bezprostřední blízkost moře a šumění vln vytváří neopakovatelnou atmosféru. Balkóny od pláže odděluje prostorná terasa, kde je možné užít si snídani s krásným výhledem na moře. Pokoje jsou vybaveny balkónem, sprchou, WC, TV, ledničkou, sejfem (za příplatek), klimatizací (za příplatek) a Wi-Fi .

Výběr konkrétního čísla pokoje: Zvýšené přízemí - pokoje č.3 a 4 s výhledem na moře


Do poznámky Vaší objednávky nám prosím napište Vaše požadavky a preference a naši pracovníci Vás budou kontaktovat ohledně aktuálně volných pokojů.