Potos - Hotel Potos ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Příjemný rodinný hotel s bazénem se nachází cca 100 m od písčito-oblázkové pláže v oblíbeném letovisku Potos a je rozdělen do tří budov. Do centra Potosu, kde naleznete spoustu obchůdků se suvenýry, pekárnu, obchody s rychlým občerstvením a spoustu zábavy pro děti i dospělé je to přibližně 100 m. Do druhého největšího města ostrova Thassos, které se nazývá Limenárie je vzdálenost cca 4 km. V Potose se nachází také sezónní kancelář delegáta CK, kde si můžete zapůjčit auto nebo motorku.

Pláž: Písčito-oblázková pláž s pozvolným vstupem do moře je vzdálena cca 100 m od hotelu. Na pláži jsou k dispozici lehátka a slunečníky za poplatek (někdy formou povinné konzumace), hřiště na plážový volejbal.

Sport a zábava: V bezprostřední blízkosti hotelu spousta minimarketů, obchodů se suvenýry, restaurací, rychlého občerstvení a zábavy pro děti i dospělé (malý dětský lunapark, pobřežní promenáda s bary). Vodních sportů na pláži v Pefkari za poplatek, vzdálené cca 1 km. Možnost pronájmu automobilu nebo motocyklu.

Možnosti obsazení pokoje: Dvoulůžkový pokoj (DBL): 2 dospělí / 2 dospělí + 1 dítě / 3 dospělí. Dvoulůžkový rodinný pokoj (Family Up to 4 pax): 2 dospělí / 2 dospělí + 1 dítě / 2 dospělí + 2 děti / 3 dospělí / 3 dospělí + 1 dítě / 4 dospělí.

Kategorie: Oficiální kategorie B

Transfer: Předpokládaný transfer z letiště do ubytovací kapacity je cca 120 min. (20 min. z letiště do přístavu. 40 min. trajekt na ostrov, 60 min. busem po ostrově).

Stravování: snídaně

SNÍDANĚ formou bufetu v hotelové restauraci. Za příplatek POLOPENZE - snídaně a večeře formou bufetu v hotelové retauraci.

Doprava: letecky

Letecká společnost Smartwings. Povolená hmotnost zavazadla max. 23 kg na cestujícího (vyjma dětí do 2 let) a 8 kg kabinové příruční zavazadlo. Dítě do dvou let věku může přepravovat jedno odbavené zavazadlo do hmotnosti 10 kg. Slučování zavazadel není povoleno.

Ubytování: hotel ***

Dvoulůžkové pokoje (DBL) s možnost jedné přistýlky, vlastní sociální zařízení, vysoušeč vlasů, balkon nebo terasa, klimatizace, sat. TV, Wi-Fi připojení k internetu, lednice a bezpečnostní schránka. Dvoulůžkový rodinný pokoj Suite (Family up to 4 pax) - ložnice + obývací pokoj s možností 2 přistýlek (rozkládací pohovka), vlastní sociální zařízení, vysoušeč vlasů, balkon s výhledem na moře nebo bazén, klimatizace, sat. LCD TV, Wi-Fi připojení k internetu, lednice a bezpečnostní schránka.

Vybavení: Malá recepce, restaurace s venkovním posezením, bar u bazénu, bazén pro dospělé i děti, lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, dětské hřiště.


Cena zahrnuje

  • Leteckou přepravu Praha-Kavala-Praha, letištní a bezpečnostní taxy, palivový a emisní příplatek, ubytování 7/14/21 nocí, trajekt a transfer z letiště do hotelu a zpět, stravování dle smlouvy o zájezdu, služby delegáta, pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • Volitelný balíček cestovního pojištění K5S od Uniqa pojišťovny včetně pojištění storna zájezdu, poplatek za děti do 2 let (infant) ve výši 800 Kč, fakultativní výlety a služby, pokud není sjednáno za příplatek ve Smlouvě o zájezdu. Dále pobytovou taxu, která se platí přímo v ubytovací kapacitě