Faliraki - Hotel Evita Beach Alexandria Club ***+


  • ubytování: hotel ***+ubytování: hotel ***+
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Hotel se nachází na okraji oblíbeného letoviska Faliraki ve vzdálenosti cca 200 m od písčité pláže . Hlavní město Rhodos je vzdáleno cca 13 km a mezinárodní letiště Diagoras cca 17 km.
Adresa hotelu: Apollonos str., Faliraki, \Rhodes, 85105

Pláž: Písčitá pláž se nachází cca 200 m od hotelu . Slunečníky a lehátka jsou za poplatek. Nudistická pláž cca 1 km od hotelu.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, restaurace, lobby bar, bar u bazénu, bazén s oddělenou částí pro děti, dětský klub, dětské hřiště, animační programy pro děti a dospělé v českém jazyce.
Zdarma: Wi-Fi (v recepci), slunečníky a lehátka u bazénu, šipky, dětská postýlka (nutno předem objednat). Možnost využití menšího aquaparku v sesterském hotelu Evita resort (cca 700 m).
Za poplatek: trezor (v recepci).

Sport a zábava: Animační program: Animační programy s Karcoolkou a Lexou
Hotel Evita Beach Alexandria Club je další z hotelů, které jsme vybrali mezi naše klubové, a tak i zde na Vás bude čekat Karcoolka s Lexou. Program plný zábavy, soutěží, sportu i aktivní relaxace, spousta tradičních i netradičních aktivit pro děti i dospělé – to vše a mnohem více si pro Vás připraví naši animátoři. V bohatém denním programu si vybere každý a také večerní programy si jistě najdou své diváky mezi rodiči i jejich dětmi. Na ty myslíme samozřejmě i přes den, a proto je součástí hotelu také Karcoolčin dětský klub.
Animační sezona: 14. 6.-11. 9.
Uvedený termín animací je orientační a může se změnit v závislosti na aktuální situaci. Na začátku a na konci animační sezony mohou být animační programy omezeny, může být snížen počet přítomných animátorů, mohou být organizovány přednostně aktivity Karcoolčina dětského klubu či nemusí být pořádána večerní představení.

Doporučujeme: Již pátou sezonu patří mezi naše klubové hotely na řeckém ostrově Rhodos hotel Evita Beach Alexandria Club. Hotel s velkým bazénem obklopeným zelení a rodinnou atmosférou leží v klidném prostředí cca 200 m od písčité pláže na okraji letoviska Faliraki, jednoho z nejznámějších středisek ostrova Rhodos. Příjemnou dovolenou plnou zábavy zajistí kromě rušného centra Faliraki, kam dojedete během několika minut, také naši animátoři, kteří pro Vás budou organizovat bohatý program plný soutěží, sportu a jiné aktivní relaxace.

V ceně zájezdu je zahrnuto:
• letecká přeprava včetně letištních a bezpečnostních tax a palivového příplatku
• transfery do pobytového místa a zpět
• ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
• česky/slovensky mluvící delegát
• pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

K ceně zájezdu lze na objednávku zákazníka připlatit (nepovinné příplatky):
• volitelné doplňkové služby
• doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně pojištění léčebných výloh, storna zájezdu a nevyužité dovolené (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 590 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 350 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně připojištění EXTRA pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 880 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 640 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně připojištění EXTRA+ pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 1 130 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 890 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt

Informace pro zákazníky:
S platností od 1. 1. 2018 je po příjezdu na místě hoteliérem vybírána turistická taxa ve výši 1,50 EUR na pokoj a noc.
Pro výpočet ceny zájezdu byla použita cena ropy a leteckého paliva ke dni 30. 8. 2021. Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 30. 8. 2021.

Upozornění: Pro případ, že v místě určení cesty nebo pobytu nebo jeho bezprostředním okolí nastanou mimořádné okolnosti mající svůj původ v pandemii či jiné epidemii rozsáhlého charakteru způsobené virovým nebo jinými zvlášť závažnými infekčními onemocněními, je poskytovatel ubytovacích i stravovacích služeb oprávněn změnit podmínky, za kterých jsou služby cestovního ruchu poskytovány a to tak, aby byly v souladu s přijatými opatřeními obecného charakteru (rozhodnutí orgánu veřejné moci) směřujícími k ochraně života a zdraví osob. V důsledku toho může dojít k dočasné snížené možnosti poskytování těchto služeb v neomezeném rozsahu.

Stravování: all inclusive

Služby all inclusive zahrnují plnou penzi formou bufetu (snídaně od 7:00 do 10:00, obědy od 12:30 do 14:30, večeře od 18:30 do 21:15 h), lehké občerstvení během dne, neomezenou konzumaci vybraných alkoholických a nealkoholických nápojů místní výroby. Uvedené časy jsou orientační.

Ubytování: hotel ***+

Pokoje s balkonem nebo terasou a sociálním zařízením (sprcha, WC, fén) jsou klimatizovány (klimatizace zdarma) a vybaveny TV/SAT, telefonem a chladničkou. Možnost dvou přistýlek. Maximální obsazenost tři dospělí a jedno dítě.