Nea Vrasna - Apartmány Dimitris


  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Tato rodinná vilka, kterou tvoří jen 2 apartmány - jeden v přízemí a druhý v prvním patře, oba s částečným výhledem na moře, je obklopena prostornou zahradou. Vzdálenost od písečné pláže s pozvolným vstupem do moře je pouze 15 m. Vaše lenošení u moře Vám zpříjmení plážový bar s lehátky a slunečníky bez poplatku pouze za konzumaci. K dispozici jsou také sprchy se sladkou vodou a převlékárny. Od centra městečka a pěší promenády je vila vzdálena 150 m. Centrum letoviska láká k příjemným procházkám podél promenády, posezení v tradičních tavernách a prázdninovým nákupům. Najdete zde řadu taveren, fastfoodů, pizzerie, pekáren, supermarketů a obchůdků se suvenýry a oblečením.  Vilka nabízí příjemné ubytování s rodinnou atmosférou. Je ideální pro uzavřenou společnost i pro rodiny s dětmi.

Ubytování v apartmánech Dimitris v letovisku Nea Vrasna: prostorné apartmány pro 3 - 4 osoby (2 samostatné pokoje) sociální zařízení (WC, sprcha nebo vana) kuchyňský kout (lednice, vařič, základní nádobí, varná konvice) TV, Wi-Fi připojení klimatizace (za poplatek 5 €/den na místě) prostorná terasa se zahradním nábytkem vilka nabízí příjemné ubytování , rodinnou atmosféru a blízkou vzdálenost k moři. Je ideální pro uzavřenou společnost i pro rodiny s dětmi

Stravování v apartmánech Dimitris v letovisku Nea Vrasna: Vlastní vaření nebo  individuální stravování - díky blízkosti místních supermarketů, pekáren a trhů je možné si stravování jednoduše zajistit. Ceny potravin jsou v Řecku obdobné jako u nás. Ovoce a zeleninu pořídíte určitě levněji.  Pro ty, kteří si chtějí na dovolené odpočinout od vaření, je možnost zajištění stravování v řecké taverně Zinon s výbornou kuchyní. Nachází se přímo na promenádě a u jídla se můžete kochat výhledem na moře. Základní cena na našich stránkách je bez stravování, avšak již v kanceláři nebo na místě u naší delegátky si můžete zakoupit libovolný počet stravenek za níže uvedené ceny, které jsou stejné i při zakoupení v Řecku. Snídaně  (rozšířená kontinentální - v době 9:00 - 10:00 hod.) za příplatek 120 Kč/osoba/den.  Večeře  (široký  výběr z jídelního lístku z 20 druhů jídel včetně salátu, ovoce nebo dezert, pečivo, voda, nápoj (pivo, víno, nealko)  za příplatek 280 Kč/osoba/den, děti do 12 let 180 Kč/den.   Podává se v době 13:00 - 21:00 hod. - můžete tedy volit dle vlastního programu mezi obědem a večeří a nebo zvolit obě varianty. Polopenze  za příplatek   360 Kč/osoba/den, děti do 12 let 260 Kč/den.

Cena pobytu v apartmánech Dimitris v letovisku Nea Vrasna zahrnuje: letenku Brno - Thessaloniki - Brno, Ostrava-Thessaloniki-Ostrava nebo Praha - Thessaloniki- Praha veškeré letištní poplatky transfer autobusem z letiště do místa pobytu a zpět ubytování,  potřebu vody a energie ložní prádlo, ručníky a osušky závěrečný úklid služby delegáta pojištění CK ve smyslu zákona 159/99 Sb.
  Cena nezahrnuje pobytovou taxu 0.50 € / den pobytu / apartmán - platba na místě u delegátky aktuální palivový příplatek   Garantujeme možnost okamžitého odstoupení od Smlouvy o zájezdu bez stornopoplatku a vrácení uhrazených prostředků do 14 dní, a to v případě zákazu cestování (vláda oficiálně neumožní cestovat do cílového regionu dané země z důvodů pandemie Covid-19) a uzavření českých hranic.

Možné příplatky v rámci dovolené v letovisku Nea Vrasna: Komplexní cestovní pojištění UNIQA včetně storna za 36 Kč /osoba/den Připojištění na COVID-19 za 36 Kč /osoba/den Připojištění na karanténu před odletem 227 Kč /osoba/pobyt Jednolůžkové studio 400 Kč /noc Klimatizace za příplatek 5 €, trezor za příplatek 1  €  - platba na místě ​

Slevy pro dovolenou v letovisku Nea Vrasna:  
Infant (dítě do 2 let) bez nároku na služby platí 890 Kč bezpečnostní taxu Spojení 2 turnusů sleva 1 500 Kč z ceny druhého termínu

Počasí na poloostrově Chalkidiki: Řecko je nejjižněji zasahující evropský stát. Počasí na poloostrově Chalkidiki je typické středozemní s horkými a suchými léty a mírnými, převážně deštivými zimami. Vzhledem k severnější poloze jsou teploty celkově trochu nižší a rozdíly mezi maximem a minimem jsou větší. Například v letních měsících  dosahují průměrné teploty přes 30ºC, v lednu a únoru je průměrná nejnižší teplota jen 1 ºC. Stejně tak jsou větší rozdíly mezi dnem a nocí. Letní počasí v Řecku se dá charakterizovat slovy „horko a jasno“. Pokud v létě prší, jedná se převážně o odpolední bouřku, která trvá maximálně několik hodin a osvěží vzduch. Delší období deště v Řecku v létě téměř neexistuje. Statistiky uvádějí cca 300 slunečních dní v roce. Například v létě roku 2021 bylo přes noc 31ºC a přes den až 42 ºC. Nejkrásnější je Chalkidiki na jaře, kdy vše kvete a vzduch je prosycen krásnou vůní a ještě není oblast plná turistů. Daní za to je však poněkud studenější moře a chladnější teploty ve večerních hodinách.

Poznámka: Cestovní kancelář si vyhrazuje právo na chybu publikovaných cen či termínů. Závazná pro CK i kupujícího je pouze cena uvedena ve SMLOUVĚ O ZÁJEZDU potvrzená pracovníkem CK!

Doprava: letecky

Letový řád: LET THESSALONIKI -  BRNO - OSTRAVA - THESSALONIKI 
Odlet Brno  01:55 hod., přílet zpět 01:10 hod.
Odlet Ostrava 03:20 hod., přílet zpět 02:35 hod.
LET PRAHA - THESSALONIKI - PRAHA 
Odlet Praha  12:40 hod., přílet zpět 17:40 hod.