Potos - Alexandra Elegance *****


  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Nový exkluzivní 5* hotel, kde si hosté mohou dopřát luxusní pohodlí a prvotřídní vybavení, se nachází vedle hotelu Alexandra Beach, před pláží opakovaně oceněnou Modrou vlajkou. Nabízí 35 pokojů junior suites. Od centra letoviska Potos je vzdálený cca 1 km a od pláže v Pefkari cca 500 m.

Pláž: Přímo u písečné pláže místy s oblázky. Lehátka a slunečníky na pláži pro hosty hotelu zdarma.

Sport a zábava: Nemotorizované vodní sporty, půjčovna horských kol zdarma, jednou za pobyt zdarma úvod do potápění, organizované pěší a cyklistické výlety (v závislosti na počasí).

Možnosti obsazení pokoje: Dvoulůžkový Junior Suites Sea View (výhled na moře): 2 dospělí / 2 dospělí + 1 dítě do 11,99 let / 3 dospělí (3. dospělý pouze do 17,99 let). Junior Suite Private Pool Garden View (soukromý bazén, výhled do zahrady): 2 dospělí / 2 dospělí + 1 dítě do 11,99 let / 3 dospělí (3. dospělý pouze do 17,99 let). Junior Suite Private Pool Sea View (soukromý bazén, výhled na moře): 2 dospělí / 2 dospělí + 1 dítě do 11,99 let / 3 dospělí (3. dospělý pouze do 17,99 let). Grand Suite Beach Front Private Pool (soukromý bazén, 1. linie u moře): 2 dospělí / 2 dospělí + 1 dítě do 11,99 let / 3 dospělí (3. dospělý pouze do 17,99 let).

Kategorie: Oficiální kategorie LUX

Stravování: all inclusive

SNÍDANĚ - formou bufetu. Za příplatek POLOPENZE nebo ALL INCLUSIVE ALL INCLUSIVE: obědy a večeře servírované s možností výběru ze 2 hlavních jídel, včetně ryb, masa nebo vegetariánských variant. Předkrmy, saláty a dezerty formou bufetu. Tématické bufety a řecké večery. Všechny nápoje z barů se podávají také během oběda a večeře. Volný přístup k celodennímu občerstvení, kávě a zákuskům, zmrzlině, nealkoholickým nápojům, alkoholickým nápojům, pivu, lihovinám, koktejlům a long drinkům v hlavním baru a baru na pláži. Všechny alkoholické nápoje jsou známé mezinárodní značky.

Doprava: letecky

Letecká společnost Smartwings. Povolená hmotnost zavazadla max. 23 kg na cestujícího (vyjma dětí do 2 let) a 8 kg kabinové příruční zavazadlo. Dítě do dvou let věku může přepravovat jedno odbavené zavazadlo do hmotnosti 10 kg. Slučování zavazadel není povoleno.

Ubytování: hotel *****

Pokoje Junior Suites Sea View (výhled na moře), Junior Suite Private Pool Garden View (soukromý bazén, výhled do zahrady), Junior Suite Private Pool SV (soukromý bazén, výhled moře), Grand Suite Beach Front Private Pool (soukromý bazén, 1. linie). Všechny Suite pokoje jsou v kombinací jedné ložnice a obývacího pokoje. Vlastní sociální zařízení, možnost jedné přistýlky, klimatizace, župan a pantofle, sat. TV, CD/DVD přehrávač, vysoušeč vlasů, mini-bar, Wi-Fi připojení k internetu, bezpečnostní schránka, zařízení na přípravu čaje a kávy ve všech pokojích.

Vybavení: Vstupní hala s 24H recepcí, hlavní restaurace, bar u bazénu, plážový bar, prostorný venkovní bazén, lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, relaxační bazény, jacuzzi. Lázně a fitness centrum v sesterském hotelu Alexandra Beach.


Cena zahrnuje

  • Vstup do SPA centrum - hammam, sauna, jacuzzi
  • Leteckou přepravu Praha-Kavala-Praha, letištní a bezpečnostní taxy, palivový a emisní příplatek, ubytování 7/14/21 nocí, trajekt a transfer z letiště do hotelu a zpět, stravování dle smlouvy o zájezdu, služby delegáta, pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • Volitelný balíček cestovního pojištění K5S od Uniqa pojišťovny včetně pojištění storna zájezdu, poplatek za děti do 2 let (infant) ve výši 800 Kč, fakultativní výlety a služby, pokud není sjednáno za příplatek ve Smlouvě o zájezdu. Dále pobytovou taxu, která se platí přímo v ubytovací kapacitě