Agios Ioannis - PORTO PLAZA ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Proč právě sem: Moderní hotelový komplex s doboru úrovní služeb
Nádherný výhled na moře
Příjemná rodinná atmosféra

Poloha: Dnes již velmi dobře známý rodinný hotel s nádherným výhledem na moře je postavený v kopci v oblasti Agios Ioannis a zároveň nedaleko pláže. Je vzdálen cca 8 km od přístavu Myrina (zde je nejbližší banka, bankomat a pošta) a necelých 17 km od letiště na Limnosu. Hotel se nachází na klidném místě, ideálním pro relaxaci a dokonalý odpočinek. Z hotelové terasy jsou nádherné a nezapomenutelné výhledy na západ slunce. Nádherná je zdejší klidná zátoka, ze západního pobřeží bývá někdy vidět při západu slunce až na Chalkidiki a na horu Athos. Minimarket je od hotelu vzdálený cca 350 m, nejbližší taverna - snack bar je cca 250 m, plážový bar Raratonga je cca 350 m, cafe bar Ethnic je cca 950 m a další taverna se nachází cca 1,1 km od hotelu. Cena za taxi do Myriny je cca 14€/jedna cesta.

Vzdálenosti Pláž: cca 60 m
Myrina: cca 8 km
Letiště: cca 22 km

Pláž: Pěkná písečná pláž s pozvolným vstupem je vzdálená cca 60 m od hotelu, přes málo frekventovanou místní komunikaci, cestou z mírného svahu. U pláže jsou sprchy a toalety. Zájemcům o windsurfing a kiting doporučujeme pláž Keros Beach na druhé straně ostrova je proslulá provozováním tohoto druhu sportu.

Poznámka: Povinná pobytová taxa: 3 € za pokoj a noc. Poplatek je účtován za celý pokoj, nikoliv za osobu a platí se na místě.

Stravování: polopenze

Snídaně formou bufetu. Možnost dokoupení servírovaných večeří v hotelové taverně Orizontas Beach, která se nachází u pláže cca 250 m od ubytování a nabízí krásné výhledy na moře.

Ubytování: hotel ****

Vybavení a služby: V hotelu je prostorná vstupní hala s recepcí, salónek s TV/SAT, výtah (jen v hlavní budově), restaurace, venkovní posezení na terase s krásným výhledem na moře, bar a snackbar u bazénu, malý bazén, slunečníky a lehátka (u bazénu a na pláži zdarma – na pláži podmíněno konzumací v plážovém baru, v případě opuštění pláže, například přes oběd, je po návratu vyžadována další konzumace), zahrádka a parkoviště. Wi-Fi je v prostorách hotelu zdarma.

V hotelu jsou moderně vybavené dvoulůžkové pokoje s možností 1-2 přistýlek. Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou s vanou a sprchou nebo sprchovým koutem, WC, klimatizací, fénem, telefonem, TV/SAT, malou ledničkou, rychlovarnou konvicí, sejfem a balkónem s výhledem do zahrady, okolí nebo s bočním a přímým výhledem na moře. V pokoji pro 2 dospělé osoby a 2 děti může být palanda jako přistýlka pro děti. Ubytování pro 1 osobu je ve standardním dvoulůžkovém pokoji s neobsazeným lůžkem. Některé pokoje je možné propojit (na vyžádání). Dětská postýlka je na vyžádání (zdarma).


Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.