Termální ráj o Vánocích a vánoční Štýr a Linec


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Poznávací zájezdy
    • Památky a umění

Pojištění: zájezd zahrnuje povinné pojištění cestovní kanceláře ve smyslu zákona 159/99 sb.
Cena zájezdu nezahrnuje léčebné pojištění. CK GEOPS nabízí svým zákazníkům komplexní pojištění za příplatek. Jedná se o komplexní pojištění pojišťovny UNIQA, které zahrnuje balíček služeb obsahující: úrazové pojištění, pojištění storna, pojištění odpovědnosti za škodu, pojištění léčebných výloh v zahraničí a pojištění zavazadel.
Číslo poj. smlouvy: 1360500328 tarif K5; kontakt na Europ Assistance: +420 296 333696
• pojištění léčebných výloh v zahraničí pojišťuje vzniklé náklady na léky, ošetření a hospitalizaci až do výše 5.000.000 Kč a pojištění asistenčních služeb do výše 5.000.000 Kč
• pojištění stornopoplatků souvisejících se zrušením cesty ze zdravotních důvodů: plnění maximálně do výše 80 % ze stornopoplatku, nejvýše však 15.000 Kč
• úrazové poj.: plnění za trvalé následky úrazu (max. 300.000 Kč), úmrtí (max. 150.000 Kč)
• poj. odpovědnosti za škodu při cestě do zahraničí: škoda na zdraví a věci 1.000.000 Kč
• pojištění zavazadel (při překonání překážky) do výše 10.000 Kč

úvodni popis_PROV: Pojeďte se vyzkoušet a zahřát se do termálních vodách hned několika prestižních termálních lázní Bad Hall a Bad Schallerbach a užit si kouzlo rakouských vánoc a adventních trhů.

Stravování: polopenze

snídaně, večeři lze objednat za příplatek

Doprava: autokarem

klimatizovaným zájezdovým autobusem s možností občerstvení (teplé i studené nápoje za Kč), vybaveným DVD
Upozornění: odjezdy a svozy z uvedených míst se uskuteční, pokud se sejde dostatečný počet zájemců. Trasy odjezdů se mohou změnit v závislosti na aktuální dopravní situaci.
Mimo uvedená nástupní místa zajistit zdarma či za příplatek svozy z řady dalších měst - hlaste prosím v CK.

Ubytování: hotel ****

1x hotel, 2lůžkové pokoje s vl. příslušenstvím

Program zájezdu

1. den: 1. den: odjezd z Prahy v 5.30 h, cesta do Rakouska, polodenní pobyt v termálních lázních Bad Hall - Therme Mediterrana ve stylu Středomoři (Therme Mediterrana, pro děti Mini-Mediterrana, krytý bazén s pompézním masážním chrámem, bazén Vitality s vodním venkovním kanálem, bazén s výhledem na Alpy, panoramatické vířivky nebo Rakouské město Vánoc ŠTÝR (adventní trhy, výstavy betlémů, největší sbírka vánočních ozdob na světě, dráha světem Vánoc) lázně (2 h)
2. den: 2. den: celodenní pobyt v termálních lázních Bad Schallerbach (Europatherme), nejlepší hornorakouské termální lázně Cabrio Themre Tropicana , termální koupaliště s písečnou pláži, palmami, korálovou jeskyni a Tropická laguna s vířivkami, bublinovými sedadly i s vodním barem, venkovní bazén s vodou o teplotě 34°C, jeskyně s pravým korálem a akvárium a bazén Colorama (34° C) s barevnými efekty a podvodní hudbou. Anebo zábavný akvapark Svět pirátů Aquapulco s umělým vlnobitím, Splash a jeho opice Chango, skluzavky (Kamikaze,Canyon, Snaky), Pirátská show. Kino AquapleX-5D. Changoova dobrodružná cesta: 100 m po závěsných a lanových mostech vysoko nad pirátskou zátokou. Fantastický Svět saun. Zastávka na nejkrásnějším hornorakouském adventním trhu na náměstí v LINCI , návrat do 23h CK si vyhrazuje právo drobných přesunů programu vzhledem k počasí a aktuálním podmínkám.