Saalbach - Apartmány Paulina ***


  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty na horách

Poloha: Apartmány Paulina se nachází ve středisku Saalbach - Hinterglemm. Všechny apartmány jsou vybaveny kabelovou TV, radiem, kuchyňkou, ledničkou, kávovarem, rychrovarnou konvici a bálkoném. Připojení WLAN internetu. Večer si můžete odpočinout v sauně nebo si zajeďte zaplavat do bazénu v Saalbachu. V okolí aparmánů je mnoho turistických cest a cyklostezek a proto je toto místo vhodné jak pro zimní tak pro letní dovolenou.

Vzdálenosti Apartmány se nachází místní části Vorderglemm. Centrum města Saalbach a skiareál Saalbach-Hinterglemm cca 4 km. Sjezd na lyžích až k apartmánu podle sněhové situace. Vlek/lanovka cca 1 km, sjezdovka cca 1 km, běžecké tratě cca 6 km, půjčovna lyží cca 1 km, lyžařská škola cca 100 m, skibus 500 m.

Asi kilometr od hotelu se nachází legendární skiareál Saalbach Hinterglemm Leogang. Nabídne vám úctyhodných 200 kilometrů sjezdovek různých obtížností, tři černé sjezdovky i závodní trať Světového poháru. Vše propojeno rychlými lanovkami a vleky. Po ruce budete mít i veškerý lyžařský servis, skvělé restaurace, možnosti natočit se během sjezdu na video a mnoho dalších atrakcí. Sjezd až k apartmánům je možný podle sněhových podmínek.

Sport a zábava: Turistika, cykloturistika, Nordic Walking, výlety. Mnoho atraktivních míst na výlet, více jak 400 km turistických značených cest od lehkých až po těžké, například Montelinova hora plná zážitků a dobrodružství. Mezi horní a střední stanicí lanovky Kohlmaisgipfelbahn v Saalbachu narazíte na mnohá zábavná stanoviště.

Stravování: vlastní

Bez stravy

Ubytování: apartmán

Apartmány jsou vybavené kabelovou TV, rádiem, telefonem, kuchyňskou linkou (4-plotýnkový el. sporák, trouba, chladnička, kávovar) a balkónem na jih.

Jednopokojový apartmán pro 2-3 osoby (cca 32 m2). Obývací ložnice s dvojlůžkem a rozkládacím křeslem. Sprcha, WC.
Dvoupokojový apartmán pro 4 osoby (cca 45 m2). Obývací ložnice s rozkládací pohovkou pro 2 osoby. 1 dvoulůžkový pokoj. Sprcha a samostatné WC.

Třípokojový apartmán pro 6 osob (cca 60 m2). Obývací ložnice s rozkládací pohovkou pro 2 osoby. 2 dvoulůžkové pokoje. Sprcha a samostatné WC.

Vybavení: lyžárna, parkoviště, Wi-fi k dispozici, Sauna (za poplatek). bazen ve městě