Bad Hofgastein - Hotel Norica ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Aktivní dovolená
    • Lyžování

Poloha: Hotel se nachází v centru Bad Hofgastein vedle lázní Alpentherme. Zastávka skibusu je u hotelu, nejbližší lanovka cca 900 m (Schlossalmbahn).

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, Wi-Fi (zdarma v lobby) restaurace, snídaňová místnost, hotelový bar, společenská místnost s TV, konfereční místnost, výtah, parkoviště (v garáži za poplatek), úschovna lyží, SPA centrum 3000 m2: sauna, vířivka, parní lázeň, vnitřní bazén, sportovní bazén, venkovní bazény, infračervená kabina, relaxační místnost, fitness, masáže a kosmetika (za poplatek), dětský svět se skluzavkami.

Doporučujeme: Komfortní hotel s atraktivní lokalitou nabízí neomezený vstup do lázní Alpentherme a vynikající kuchyni zaměřenou na salcburská, ale také mezinárodní jídla. Bonusem je bohatá nabídka wellness služeb.

V ceně zájezdu je zahrnuto:
• ubytování - počet noclehů a služby dle popisu, ložní prádlo
• pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

Pobytová taxa: Pobytová taxa cca 2,40 EUR osoba od 15 let/noc se platí na místě.

Stravování: polopenze

Polopenze. Snídaně jsou podávány formou bufetu, večeře formou čtyřchodového menu s možností výběru hlavního jídla, salátový bufet.

Ubytování: hotel ****

Dvoulůžkové pokoje se sociálním zařízením (sprcha nebo vana, WC, fén, župany) jsou vybaveny TV/SAT, telefonem, rádiem, minibarem, trezorem a Wi-Fi (zdarma). Možnost jedné přistýlky. Pokoje se dvěma přistýlkami na vyžádání.