Advent v Salcburku s největším průvodem čertů na světě 2019


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Památky a umění
    • Pobytové zájezdy

Stravování: vlastní

1x snídaně formou bufetu

Doprava: autokarem

klimatizovaným autobusem, vybaveným přehrávačem DVD
Upozornění: odjezdy a svozy z uvedených míst se uskuteční, pokud se sejde dostatečný počet zájemců. Trasy odjezdů se mohou změnit v závislosti na aktuální dopravní situaci.

Ubytování: hotel ***

hotel ve Schladmingu (2lůžkové pokoje s příslušenstvím)

Program zájezdu

1. den: 1. den: Odjezd z Prahy v 6 h (Trutnov, Jaroměř, Hradec Králové, Pardubice, Poděbrady, dále Tábor/Písek, České Budějovice), cesta do Rakouska; kolem poledne adventní SALCBURK , jedno z deseti nejkrásnějších adventních míst na světě. Volitelná možnost prohlídky města s průvodcem, překrásně vyzdobené historické centrum (UNESCO), salcburské adventní trhy, které jsou na všech náměstích kolem dómu, v pevnosti Hohensazberg či u zámků Mirabell a Hellberunn . Salcburský dům Josefa Mohra pro zájemce o historii Tiché noci , rodný dům Mozarta , nákup originálních Mozartových čokoládových kuliček (originální naleznete pouze zde), ochutnávka salcburské sladké speciality – nadýchaných nocků v podobě salcburských kopců, cesta za barokním uměním po stopách biskupů atd. V cca 17 hodin dojezd do hotelu 3* ve Schladmingu u stanice lanovky Planai. Možnost navštívit sauny . Možnost večeře ve stylu live cooking. Největší show čertů "Krampuslauf"na světě končí či začíná přímo u našeho hotelu. Pro kvalitu představení jednotlivých skupin je počet čertů omezen na 800
2. den: 2. den: po bufetové snídani Vás čeká přírodní předvánoční zážitek - výjezd lanovkou na Dachstein – ledový palác, vyhlídkové platformy Schody do nikam, visutý most a sky walk;, dle počasí případně výjezd lanovkou na Planai k vyhlídkové restauraci Schafalm nebo alternativně možnost projížďky kočárem či saněmi taženým koňmi v Ramsau ; odpoledne koupání v alpských termálních lázních Grimming Thermen v Bad Mitterndorf s vodou teplou až 36 C. Návrat do Prahy plánován kolem 22. – 23. hodiny (ostatní nástupní místa s časovým posunem jako při odjezdu). CK si vyhrazuje právo úpravy programu vzhledem k počasí a průběhu slavnosti.