Porto – Nejkrásnější Město Portugalska


  • ubytování: různéubytování: různé
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky

Magické a fotogenické město Porto kromě nespočetných možností ochutnávek skvělého portského nabídne mnohem víc. Ať už krásnou Eiffelovu architekturu mostu přes řeku Douro, křivolaké uličky strmě stoupající od řeky nahoru do centra, živé noční ulice s úžasnými restauracemi, dlouhé písčité pláže a surfařské vlny Atlantského oceánu. Vydejte se s námi do Porta za historií, památkami, trhy ale i na prohlídku vinných sklepů. Ochutnáme slavné portské a budeme mít možnost plavby údolím vinic po řece Douro. Barvy ranného podzimu nás uchvátí. Na závěr navštívíme "portugalské Benátky" kouzelné město Aveiro s jedinečnou atmosférou.
Aktuální cena letenky na vyžádání.

Doprava: letecky

Nástupní místa: 06.06. - 10.06. odjezd L2

07.10. - 11.10. odjezd L2
21.10. - 25.10. odjezd L2

letecky na trase Praha - Porto - Praha

Ubytování: různé

hotel***

UBYTOVÁNÍ
- 4x ubytování v hotelu *** ve 2lůžk. pokojích s příslušenstvím

STRAVOVÁNÍ
4x snídaně. Ostatní strava je řešena z vlastních zdrojů a prostředků.

Program zájezdu

1. - 2. den: Odlet s průvodcem z Prahy do PORTA , transfer do hotelu na ubytování, dle časových možností první seznámení s městem, druhým největším v Portugalsku a hlavním městem provincie Douro. 2. den zájezdu:
3. - 4. den: Po snídani návštěva Casa do Infante (Knížecí dům) - rodiště prince Jindřicha Mořeplavce, vůdce velkých objevných výprav v západní Africe. Pro zájemce fakult. lodní výlet ÚDOLÍM ŘEKY DOURO na trase Regua - Porto. Minibusem přejedeme do srdce "portského" - městečka REGUA . Následuje vyhlídková plavba s občerstvením , malebné a v této době fantasticky zbarvené údolí vinic bude jedinečným a krásným zážitkem (alternativně individuální pobyt v Portu, lanová dráha Guindais aj.). Po návratu možnost večeře v jedné z prestižních restaurací v čtvrti Ribeira nebo Victoria. 4. den zájezdu
5. den: Dle let. řádu transfer na letiště a odlet do Prahy.

Cena zahrnuje

  • 4x snídani,
  • průvodce CK
  • transfer z/na letiště,

Cena nezahrnuje

  • Fakultativní příplatek:
  • komplexní pojištění vč. storna zájezdu 200 Kč,