PLAYMOBIL FUN PARK (ZÁJ)


  • ubytování: bez ubytováníubytování: bez ubytování
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Pro děti
    • Dětské

Areál leží u bavorského města Zirndorf v blízkosti Norimberka a představuje naprosto fantastický a jedinečný svět her, pohybu a příjemných zážitků pro celou rodinu. Právě na tomto místě ožívají oblíbené figurky ze sérií, které jsou v nabídce firmy Playmobil. Nečekají vás zde žádné fronty na atrakce - Playmobil je totiž jedno obrovské dětské hřiště. Jedná se o jeden z nejoblíbenějšíh rodinných parků v Německu, kde si děti užijou skvělou zábavu jako např. lezení, balancování, skákání, houpání nebo šplhání. Rytíři zde mají svůj Hrad, princezny Zámek, panenky Viktoriánský dům, Vikingové loď atd.

V tomto parku se ponoříte nejen do světa panáčka Playmobil. Najdete zde například velké pirátské jezero s 17 m dlouhou pirátskou lodí, rytířský hrad, westernové městečko s ukrytým zlatem, bagrovací centrum, vodní plochy s lodičkami a mlýnky, lanové věže, skluzavky a mnoho dalšího.

Při horkém letním dni je k dispozici spousta míst, kde si děti hrají ve vodě nebo s vodou - plavky a suché náhradní oblečení s sebou! Naopak v případě nepříznivého počasí se lze schovat ve velkém šplhacím centru, kde si svoji trasu najdou větší i menší děti.

V areálu je několik občerstvení a obchodů. Zábava je zde pro děti od nejútlejšího věku a doporučujeme cca do 8 až 10 let. Návštěvu doporučujeme, park patří mezi TOP v zábavě pro menší děti a nemá konkurenci!

Doprava: autokarem

7:30 Praha 7:45 Beroun 8:15 Rokycany 8:30 Plzeň 9:40 Rozvadov, Sv. Kateřina
Odjezdové časy jsou pouze orientační.

Program zájezdu

1. den: Odjezd ráno z ČR, přejezd do Německa k Norimberku. Před polednem příjezd k Playmobil Fun Parku, zde celodenní pobyt. Děti i dospělí si zde užijí skvělou zábavu v areálu se spoustou možností ke šplhání, lezení, hraní... Jedná se o fantastický areál, kde se děti nezastaví a s nadšením budou objevovat další a další zábavu. Mohou se vydat na rytířský hrad, na divoký západ do westernového městečka, vyčesat si koníka nebo podojit krávu. Holčičky ocení přítomnost jednorožců a kluci zase policejní stanici s vězením a vrtulníkem... A mnohem více! Při teplém počasí si děti užijí i originální vodní radovánky. Při nepříznivém počasí děti ocení možnost vyzkoušet všechny hrací série z Playmobilu v kryté částí. Nechybí zde část pro princezny, hasiče, policisty nebo milovníky zvířátek. Součástí je i velké lezecké centrum. Vše je zahrnuto v ceně vstupného. Každý si najde své! Playmobil Fun Park je místo, které děti milují a i my ho velmi doporučujeme. Ideální věk je od nejmenších po cca cca 8 let. Při odchodu se nabízí velký obchod s oblíbenou stavebnicí... V podvečer odjezd zpět, návrat ve večerních hodinách.

červen 2024

08.06.24 so sobota - sobota
vlastní autokarem
1 600 Kč
cena za 1 den

srpen 2024

22.08.24 čt čtvrtek - čtvrtek
vlastní autokarem
1 600 Kč
cena za 1 den

Slevy

  • dítě do 2 let (sleva: -800 Kč)
  • dítě 3-10 let (sleva: -250 Kč)

Cena zahrnuje

  • autobusová doprava
  • vstupné do Playmobilu
  • průvodce

Cena nezahrnuje

  • Cestovní pojištění:
  • 50 Kč / dítě / den
  • 70 Kč / dospělý / den