Halloween v Disneylandu, Disney Grand Magic 4* (ZÁJ)


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Pro děti
    • Za zábavou

DISNEYLAND PARK
Byl slavnostně otevřen 12.dubna 1992 a právě zde se nachází slavný pohádkový Zámek Šípkové Růženky, který je dominantou celého areálu a první pohled na něj je beze sporu dechberoucí. Užijete si zde zábvu na desítkách atrakcí pro i velké, slavnostní průvod postaviček, představení i velkolepý ohňostroj.

Park je rozdělen do 5 částí:
MAIN STREET USA - tato hlavní ulice v parku se spoustou obchůdků a restaurací je součástí malého amerického městečka ze začátku 20. stol. Poznáte atmosféru let, kdy byl Walt Disney ještě malým klukem.

FRONTIERLAND - představuje legendární východ a objevíte zde důlní městečko s atrakcemi ve stejném duchu jako je např. horská dráha "Big Thunder Mountain", indiánská vesnička, plavba parníkem nebo Dům Hrůzy a další.

ADVENTURELAND - zde Vás čekají exotické zážitky. Navštívíte tržiště inspirované Pohádkami tisíce a jedné noci a Sindibádem... Setkáte se zde s Piráty z Karibiku, před nebezpečím Vás ochrání Indiana Jones a vyšplháte se do chatrče Robinsona.

FANTASYLAND - je nejpohádkovější část parku díky zámku Šípokvé Růženky. Nechybí zde ani Sněhurka a sedm trpaslíků nebo dobrodružství Pinocchia... Tato část je určena menším dětem.

DISCOVERYLAND - zde ožívají proroctví různých vizionářů a vědců! Prozkumejte planetu na Space Mountain: Mission 2", nechte se vystřelit do vesmíru nebo si užijte střílečku Buzze Rakeťáka.

WALT DISNEY STUDIOS
Jedná se o novější část, park byl slavnostně otevřen 16.března 2002 a sousedí s Disneyland Parkem.

Mezi oběma areály lze během dne přecházet. Zde se setkáte se světy Disney, Pixar a nově i Marvel.Ožívají zde kamarádi z oblíbených pohádek a filmů - Ratatouille, Toy Story, Hledá se Nemo, Cars, Ledové Království...

V parku se zabaví menší děti i ti, kteří vyhledávají adrenalin. Naprostou novinkou je "Marvel Avengers Campus" - zcela nová část inspirovaná super hrdiny Marvelu. Spiderman, Iron Man, Captain Marvel, Black Panther, Thor a další...

Vstupné je za příplatek 700,- Kč/osoba a v případě zájmu je nutno ho objednat spolu se zájezdem. Na místě to již nelze, pokladny nefungují.

Stravování: snídaně

Stravování: snídaně formou bufetu v ceně
Možnost večeře formou bufetu: 1 nápoj v ceně:
Dospělá osoba - 32 eur
Dítě 14 eur

V parku je možné využít další restaurace a fast foody, stejně tak v Disney Village u vstupu do Disneylandu.

Doprava: autokarem

21:00 Praha 21:20 Beroun 21:45 Rokycany 22:00 Plzeň 23:00 Rozvadov, Sv. Kateřina
Odjezdové časy jsou pouze orientační.

Ubytování: hotel ****

Hotel se nachází 10 minut od vstupu do Disneylandu a Disney® Studií. Je vystavěn uprostřed krásné zahrady. Po celou otevírací dobu parku je zajištěno spojení hotelovým Shuttle busem s pravidelnými intervaly 15-20 minut. Hned při vstupu do hotelu na vás dýchne příjemná atmosféra.
Pokoje: 2 až 4 lůžkové, koupelna, WC, TV, wifi.
Další vyžití zdarma: hotelový bazén a fitness

Program zájezdu

1. den: V pozdních večerních hodinách odjezd z ČR, noční přejezd přes Německo do Francie.
2. den: Dopoledne příjezd do Paříže, průjezd podél Seiny kolem známých památek - katedrály Notre Dame a muzea Louvre až na slavnou třídu Champs-Elysées s Vítězným obloukem. Přejezd k Eiffelově věži, zde volno (cca 4,5 hod.) k její individuální návštěvě. Eventuelně možnost plavby lodí nebo návštěva podmořského světa v blízkosti. Odpoledne odjezd k Disneylandu, ubytování v hotelu Grand Magic Hotel****. Volno k odpočinku (hotelový bazén v ceně) nebo možnost návštěvy Disney Village u vstupních bran do parků, kde se nachází spousta restaurací, fast foodů a obchodů s Disney tématikou. Nocleh.
3. den: Snídaně. Celodenní volno k návštěvě Disneylandu a Disney Studios. V období Halloweenu je park slavnostně nazdoben, postavičky obléknou speciální kostýmy a v průvodech jsou k vidění jedinečné alegorické vozy. Čeká vás zde spousta pohádkových zážitků na originálních atrakcích pro malé i velké návštěvníky. Součástí programu jsou i představení a průvody. Vstupenka je platná do obou parků - Disneylandu a Disney Studios (zde nově otevřená část Avengers Campus) a během dne je možné mezi nimi volně přecházet. Vyžití je zde jak pro malé děti, tak i pro milovníky adrenalinu. Každý se zde přijde na své - setkání s postavičkami od Mickeyho a jeho přátel přes princezny, Spidermana, Toy Story, Úžasňákovy až po Stitche nebo Medvídka Pú a další. Během dne je možné se vrátit na hotel a zpět. Všichni se v Disneylandu přenesete do bezstarostného pohádkového světa plného zábavy. K občerstevní je zde spousta restaurací a fast foodů, k nákupu suvenýrů nespočet obchodů... Večer velkolepý ohňostroj se světelnou show u zámku. Nocleh.
4. den: Snídaně, následně opuštění pokojů a uložení zavazadel do autobusu. Celodenní pobyt v parcích, večer odjezd zpět do ČR.
5. den: Návrat v dopoledních hodinách.

26.10. - 30.10.24 sobota - středa
snídaně autokarem
14 900 Kč
cena za 5 dní (2 noci)

Slevy

  • dítě do 2 let (sleva: -10900 Kč)
  • dítě 3-11 let (sleva: -1000 Kč)

Cena zahrnuje

  • Autobusovou dopravu
  • 2x nocleh se snídaní v partnerském hotelu Disneylandu Grand Magic Hotel 4*
  • 2-denní vstupné do Disneylandu a Disney Studios (zahrnuje vstupy na atrakce)
  • pobytovou taxu
  • průvodce
  • pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • 70 Kč/ dospělý / den
  • 50 Kč/ dítě / den