Europa Park a Štrasburk (ZÁJ)


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Pro děti
    • Dětské

EUROPAPARK je největší německý zábavní park, nachází se v blízkosti německého města Rust a je zde rozdělen do 13 tématických čtvrtí. Každá má svoji architekturu, gastronomii a kulturu dle dané země (Německo, Francie, Rusko, Itálie, Švýcarsko,Řecko, Norsko, Španělsko, Holandsko, Rakousko, Anglie, Island, Portugalsko). Čeká Vás zde více jak 100 atrakcí a různých včetně představení Ice Show a muzikálů. Nadchne milovníky horských drah, vodních horských drah a spousty dalších adrenalinových atrakcí... Celý areál je možno objet vlakem s fantastickými výhledy. Menší návštěvníky určitě zaujme Dětský svět.

VOLETARIUM - nově otevřeno! - sen o létání se stává skutečností! Největší atrakce svého druhu v Evropě pojme na 1400 osob za hodinu. Čeká vás fantastická cesta nad Evropou.
WODAN - novější atrakce parku,dřevěná horská dráha dlouhá 1050m, vysoká 35m s přetížením 3,5G...
BLUE FIRE MEGACOASTER (Island) - vystřelí Vás z 0 na 100km/h za 2,5s! Výška - 40m, celková délka horské dráhy - 1.056m, max. rychlost - více jak 100km/hod., doba jízdy - 3min. 20s, přetížení - 3,8G.
SILVER STAR - nejvyšší horská dráha v Evropě! Nejprve vyjedete do 70m výšky a pak se spustíte dolů téměř střemhlav rychlostí až 130km.! Pak zase vyjedete nahoru a znovu... Celá jízda trvá 3 minuty. Přetížení v dolním oblouku má hodnotu 4G (čtyřnásobek zemské gravitace) a spolehlivě Vás přiková do sedadla...
EUROSAT (Rusko)- je simulace cesty kosmickou lodí a zvenčí vypadá docela nevinně. Vozíky jezdí po vnitřních stěnách velké stříbrné sféry. Budete se řítit v naprosté tmě a cestou si užijete různých zvukových efektů.
POSEIDON (Řecko) - velmi oblíbená vodní horská dráha
MATTERHORN-BLITZ (Švýcarsko) - zajímavá jízda ve vozíku pro horníky, která vyniká prudkými zatáčkami
MIR (Rusko) - orbitální stanice, která byla ve vesmíru 14 let
ATLANTICA SUPER SPLASH (Portugalsko)- vodní horská dráha, na které se nejede pouze popředu... Rychlost až 80km/hod.
MAGICKÉ KINO 4D - nové filmové dobrodružství. V doprovodu 2 želv se vydáte objevovat oceán...
WHALE WATCHING - Splash Tours, na rybářské lodi se vydáte na oceán, kde Vás čeká vodní bitva.
CASA ATLANTICA - nový snack bar Vás láká k odpočinku na portugalském pobřeží.
EUROPA-PARK HISTORAMA - toto otáčející se divadlo Vás zavede od léta 2010 do minulosti.

Stravování: snídaně

Snídaně formou bufetu.

Doprava: autokarem

Praha (08:00), Beroun 08:15), Rokycany (08:45), Plzeň (09:10), Rozvadov-Sv. Kateřina (10:00)

Ubytování: hotel ***

Pokoje s příslušenstvím pro 2 až 4 osoby. V okolí se nachází restaurace. Přímo od hotelu jezdí do samotného centra Štrasburku tramvaj (20 minut cesty).

Program zájezdu

1. den: Odjezd ráno, přejezd Německem, v pozdějším odpoledni ubytování v Hotel d' Alsace 3* v blízkosti centra metropole Alsaska - Štrasburku. Po zbytek dne volno. Tramvají od hotelu možnost návštěvy města - katedrála Notre-Dame, hrázděné domy, řeka Ill... Nocleh.
2. den: Po snídani formou bufetu přejezd k Europa Parku, zde celodenní pobyt. Areál je vhodný jak pro milovníky adrenalinu a horských drah, tak i pro rodiny s dětmi. Je zde velmi široká škála atrakcí v tématicky laděných zemích. Mezi TOP atrakce patří např. nově otevřené Voletarium, kde se létání stává skutečností a čeká vás fantastická cesta nad Evropou. Na ocelové horské dráze "Silver Star" nakombinujete výšku 73m, rychlost až 130km/hod a přetížení 4G - tento klenot technologie slibuje perfektní kombinaci vzrušení, rychlosti a stavu beztíže. Extra dávku adrenalinu představuje propojení dřevěné horské dráhy Wodan s Blue Fire Megacoaster, kde je zrychlení z 0 na 100km/hod. za 2,5 s. Pozadu nezůstávají ani vodní dráhy, různá představení a show a atrakce pro děti a rodiny. Europa Park nabízí mnohem více a určitě si zde užijete den plný jedinečné zábavy a neopakovatelných zážitků. Areál je velmi příjemný, nabízí i pestrou gastronomii, míst ak odpočinku i osvěžení. V podvečer odjezd zpět, návrat v nočních hodinách.

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Slevy

  • Dítě (3-11 let) (sleva: -300 Kč)

Cena zahrnuje

  • autobusovou dopravu
  • 1x nocleh se snídaní v Hotel d' Alsace 3*
  • vstupné do parku (vstup na všechny atrakce)
  • průvodce

Cena nezahrnuje

  • Cestovní pojištění Pandemic:
  • 50 Kč / dítě / den
  • 70 Kč / dospělý / den