Europa park (ZÁJ)


  • ubytování: bez ubytováníubytování: bez ubytování
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Pro děti
    • Za zábavou

Pojeďte za zábavou tam, kde je to nej... Europa Park každoročně získává ocenění kvality, ale především se pyšní celkem 8 tituly "Nejlepší zábavní park na světě"... Za rok 2022 si odnesl "Nejlepší evropský zábavní park".
Každoročně ho navštíví více jak 5 miliónů návštěvníků. Areál je určen všem - rodinám s dětmi i mládeži, která hledá dobrodružství a adrenalinové zážitky. Bez povšimnutí zde nemůže zůstat ani gastronomie - nachází se zde na 45 restaurací a občerstvení. Každý den se představí více jak 20 různých show.

Europa Park
je největší německý zábavní park, nachází se v blízkosti německého města Rust, nedaleko francouzského Štrasburku, a je rozdělen do několika tématických zemí. Každá má svoji architekturu, gastronomii a kulturu (Německo, Francie, Rusko, Itálie, Švýcarsko,Řecko, Norsko, Španělsko, Holandsko, Rakousko, Anglie, Island, Portugalsko, Lichtenštejnsko). Čeká Vás zde více jak 100 atrakcí a různých Show včetně představení Ice Show a muzikálů - vše v té nejvyšší kvalitě.
Nadchne nejen milovníky horských a vodních drah. Celý areál je možno objet vlakem s fantastickými výhledy. Pro menší návštěvníky jsou zde desítky atrakcí.

TO NEJ:
VOLETARIUM - novější atrakce - sen o létání se stává skutečností! Největší atrakce svého druhu v Evropě pojme na 1400 osob za hodinu. Čeká vás fantastická cesta nad Evropou během které navštívíte známá místa.
WODAN - novější atrakce parku,dřevěná horská dráha dlouhá 1050m, vysoká 35m s přetížením 3,5G...
BLUE FIRE MEGACOASTER - vystřelí Vás z 0 na 100km/h za 2,5s! Výška - 40m, celková délka horské dráhy - 1.056m, max. rychlost - více jak 100km/hod., doba jízdy - 3min. 20s, přetížení - 3,8G.
SILVER STAR - jedna z nejvyšších v Evropě! Nejprve vyjedete do 70m výšky a pak se spustíte dolů téměř střemhlav rychlostí až 130km.! Pak zase vyjedete nahoru a znovu... Celá jízda trvá 3 minuty. Přetížení v dolním oblouku má hodnotu 4G (čtyřnásobek zemské gravitace) a spolehlivě Vás přiková do sedadla...
EUROSAT - je simulace cesty kosmickou lodí a na pohled vypadá docela nevinně. Vozíky jezdí po vnitřních stěnách velké stříbrné sféry. Budete se řítit v naprosté tmě a cestou si užijete různých zvukových efektů.
POSEIDON - velmi oblíbená vodní horská dráha
MATTERHORN-BLITZ - zajímavá jízda ve vozíku pro horníky, která vyniká prudkými zatáčkami
MIR - orbitální stanice, která byla ve vesmíru 14 let
ATLANTICA SUPER SPLASH- vodní horská dráha, na které se nejede pouze popředu... Rychlost až 80km/hod.
MAGICKÉ KINO 4D - nová filmová dobrodružství, která vás nenechají jen tak posedět
WHALE WATCHING - Splash Tours, na rybářské lodi se vydáte na oceán, kde Vás čeká vodní bitva.

Menší děti zaujme spousta dokonale tématicky propracovaných atrakcí - zde se nikdo nenudí.

Europa Park je do posledního detailu propracovaný a fungující areál. A stojí za návštěvu, je to jedinečný žážitek.

Doprava: autokarem

00:15 Praha 00:40 Beroun 01:10 Rokycany 01:30 Plzeň 02:30 Rozvadov, Sv. Kateřina
Odjezdové časy jsou pouze orientační.

Program zájezdu

1. den: Odjezd po půlnoci z ČR. Ráno příjezd k Europa Parku. Zde si přijdou na své jak menší návštěvníci, tak i milovníci adrenalinu. Mezi TOP atrakce patří např. nově otevřené Voletarium, kde se létání stává skutečností a čeká vás fantastická cesta nad Evropou. Na ocelové horské dráze Silver Star nakombinujete výšku 73m, rychlost až 130km/hod a přetížení 4G - tento klenot technologie slibuje perfektní kombinaci vzrušení, rychlosti a stavu beztíže. Extra dávku adrenalinu představuje propojení dřevěné horské dráhy Wodan s Blue Fire Megacoaster, kde je zrychlení z 0 na 100km/hod. za 2,5 s. Pozadu nezůstávají ani vodní dráhy, různá představení a show a atrakce pro děti a rodiny. Europa Park nabízí ale mnohem více a určitě si zde užijete den plný jedinečné zábavy a neopakovatelných zážitků. V podvečer odjezd zpět, návrat v pozdních nočních hodinách.

červen 2024

21.06.24 pá pátek - pátek
vlastní autokarem
3 000 Kč
cena za 1 den

srpen 2024

23.08.24 pá pátek - pátek
vlastní autokarem
3 000 Kč
cena za 1 den

Slevy

  • dítě do 2 let (sleva: -1000 Kč)

Cena zahrnuje

  • Autobusovou dopravu
  • vstupné do parku (vstup na všechny atrakce)
  • průvodce

Cena nezahrnuje

  • Cestovní pojištění:
  • 50 Kč / dítě / den
  • 70 Kč / dospělý / den