Dos Playas Faranda ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Exotika

Poloha: Hotel Dos Playas Beach House by Faranda s překrásným výhledem na Karibské moře se nachází přímo u krásné pláže s bílým pískem. Hotel je obklopen tropickými zahradami a nachází se v hotelové zóně a v blízkosti "starého" centra Cancúnu. Živé centrum hotelové zóny s obchody, bary, restauracemi, diskotékami a nočními kluby se nachází cca 15 minut chůze od hotelu (lze využít i místní autobusy, které jezdí nepřetržitě). Hosté si mohou také zahrát golf nebo se v okolí věnovat různým vodním sportům. Centrum města Cancún cca 6,5 km. Letiště v Cancúnu je vzdáleno asi 27 km.

Sport a zábava: Zábava:
Občasné animační a zábavné programy. Četné zábavní možnosti v blízkém centru střediska.
Sportovní nabídka:
Zdarma: tenis (osvětlení za poplatek), stolní tenis. Za poplatek:vodní sporty na pláži, lekce potápění a golf v blízkosti hotelu.
Pro děti:
Integrované brouzdaliště. Dětská postýlka zdarma (na vyžádání).

Pláž:
Hotel Dos Playas Beach House by Faranda leží přímo u pláže s jemným bílým pískem a pozvolným vstupem do moře. Lehátka a slunečníky zdarma. Osušky na pláži zdarma. Potápění a vodní sporty za poplatek.

Stravování: all inclusive

Program all inclusive:
Snídaně, oběd a večeře formou bufetu. Lehké občerstvení během dne (10.30-17.00 hod.). Alkoholické a nealkoholické nápoje místní výroby (10.00-23.00 hod.).

Ubytování: hotel ***

Vkusně zařízené pokoje s vlastním sociálním zařízením (vana nebo sprcha, WC) jsou klimatizovány (klimatizace zdarma) a vybaveny TV/SAT, rádiem, telefonem, trezorem (pouze některé pokoje, za poplatek). Některé pokoje jsou vybaveny balkonem nebo terasou.

Vybavení: Hotel Dos Playas Beach House by Faranda má pro své klienty k dispozici 129 pokojů ve 3 třípatrových budovách. Svým hostům nabízí vstupní halu s recepcí a trezory k pronajmutí, hlavní restauraci, restauraci `a la carte, 2 bary, obchod se suvenýry, půjčovnu automobilů a prádelnu (za poplatek). Ve venkovním areálu se nachází 2 bazény, bar a sluneční terasa. Lehátka, slunečníky a osušky zdarma. Hosté hotelu mohou využívat i služeb a zařízení hotelu Maya Caribe (3 plavecké bazény a restauraci).
Internet:
Za poplatek: internetový koutek