Blue Bay Grand Esmeralda *****


  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Exotika

Poloha: Blue Bay Grand Esmeralda je moderní hotel po rekonstrukci v oblasti Riviera Maya, přímo u pláže. Dovolená vhodná pro náročné klienty, rodiny s dětmi a dvojice.

Místní centrum s restauracemi, bary a obchody cca 15 km. Letiště Cancun cca 45 km. Playa del Carmen, cca 10 minut jízdy od centra, u 500 m dlouhé bílé písečné pláže. Vzdálenost od letiště v Cancúnu cca 35 minut jízdy.

Sport a zábava: fitness, stolní tenis, kajaky, šnorchlování, tenis, volejbal, vodní spinning, windsurfing. Denní sportovní animační program. biliár, půjčovna jízdních kol, vodní sporty na pláži a potápění (nabídka místních poskytovatelů služeb).

Wellness:
parní lázeň, sauna, procedury a masáže v BlueBay Spa.

Pro děti:
dětský klub (pro děti od 2 do 12 let), samostatný dětský bazén, dětské hřiště, na vyžádání možnost hlídání dětí.

Pláž:
přímo na pláži s jemným pískem. Bar na pláži. Lehátka, slunečníky a osušky na pláži

Stravování: all inclusive

all inclusive. Snídaně, obědy a večeře formou bufetových stolů. Večeře je také možná v a-la-carte restauracích (po předchozí rezervaci na místě a dle dostupnosti, a-la-carte restaurace vyžadují vhodné oblečení), Vybrané mezinárodní a místní alkoholické nápoje a nealkoholické nápoje, snacky během celého dne. Minibar je naplněn sladkými nápoji, minerální vodou a místním pivem.

Ubytování: hotel *****

dvoulůžkové pokoje: cca 35 m2, kávovar, minibar, klimatizace, stropní ventilátor, trezor k pronajmutí, žehlící set, satelitní TV, rádio budík, telefon, koupelna s vanou, sprchou, WC, fén a balkon nebo terasa s výhledem do zahrady.

Vybavení: 979 pokojů v 8 budovách. K vybavení hotelů patří recepce, 3 bufetové restaurace, 6 a-la-carte restaurací (mexická, francouzská, italská, orientální, plody moře a steakhouse), 2 bary, snack bar, sportovní bar, boutique a obchod se suvenýry. V palmové zahradě se nachází bazénový komplex s třemi bazény, opalovací terasou a barem. Lehátka, slunečníky a osušky zdarma.
Internet:
WiFi ve vybraných prostorách hotelu.