Východní pobřeží - Hotel Maritim Crystal Beach Hotel ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Exotika

Poloha: Hotel je situovaný ve východní části ostrova, v menším letovisku Palmar. Letiště je od hotelu vzdálené cca 50 km.

Pláž: Překrásná písčitá pláž leží přímo u hotelu. SLUNEČNÍKY A LEHÁTKA NA PLÁŽI ZDARMA. Vodní sporty za poplatek.

Vybavení: Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, čtyři restaurace, Wi-Fi (zdarma ve společných prostorách a na pokojích), tropická zahrada s vodními prvky, vyhřívaný bazén, vířivka, dětský bazén, dětský klub, bar, plážový bar, konferenční místnost, lobby, SPA centrum, fitness centrum, tenis, stolní tenis, plážový volejbal, aquaaerobik a potápění.

Doporučujeme: Luxusní a moderní hotelový komplex přímo u nádherné pláže Bella Mare s bílým pískem je ideálním místem pro strávení nezapomenutelné dovolené. Díky pestré nabídce aktivit je vhodný zejména pro rodiny s dětmi. Služby na vysoké úrovni jistě uspokojí i náročnější klienty.

V ceně zájezdu je zahrnuto:
• letecká přeprava včetně letištních a bezpečnostních tax a palivového příplatku *
• transfery do pobytového místa a zpět
• ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
• česky/slovensky mluvící delegát
• pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

K ceně zájezdu lze na objednávku zákazníka připlatit (nepovinné příplatky):
• volitelné doplňkové služby
• doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně pojištění storna zájezdu a nevyužité dovolené
storno/plnění do 40 000 Kč 1 323 Kč/dospělá osoba/pobyt storno/plnění do 80 000 Kč 2 023 Kč/osoba/pobyt
Pro výpočet ceny zájezdu byla použita cena ropy a leteckého paliva ke dni 20. 5. 2019. Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 20. 5. 2019.

Stravování: polopenze

Polopenze. Snídaně jsou podávány formou bufetu, večeře formou bufetu nebo servírované. Možnost dokoupení all inclusive: zahrnuje plnou penzi (snídaně, obědy, večeře) a neomezenou konzumaci vybraných místních alkoholických a nealkoholických nápojů ve vybraných barech a restauracích.

Ubytování: hotel ****

Moderní a elegantní pokoje Superior se sociálním zařízením (WC, vana nebo sprcha, fén) jsou klimatizovány (klimatizace zdarma) a vybaveny trezorem, TV, minibarem a příslušenstvím pro přípravu kávy či čaje. Maximální obsazenost dva dospělí a dvě děti nebo tři dospělí. Pokoje s výhledem na moře, Junior Suity a Deluxe rodinné pokoje za příplatek.