Severozápadní pobřeží - Hotel Zilwa Attitude


  • ubytování: hotelubytování: hotel
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Exotika

Poloha: Hotel se nachází na severním cípu ostrova Mauricius, v oblasti Calodyne, přímo u písčité pláže . K hotelu patří také dva malé privátní ostrůvky - Gran Zil a Ti Zil (pro hotelové hosty zajištěna přeprava lodí v časech určených hotelem). Mezinárodní letiště je vzdáleno cca 70 km, živé městečko Grand Baie cca 10 km, hlavní město Port Louis cca 26 km.

Pláž: Krásná písčitá pláž s okouzlujícím výhledem na nedaleké ostrůvky a velmi pozvolným vstupem do moře se nachází přímo u hotelu. SLUNEČNÍKY, LEHÁTKA A PLÁŽOVÉ OSUŠKY ZDARMA, BAR NA PLÁŽI . Motorizované vodní sporty za poplatek.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, pět tématických restaurací, bar, bar na pláži, čtyři bazény (některé s integrovanou částí pro děti), příležitostné animační programy, miniklub, konferenční místnost, obchod, několikrát týdně živá hudba.
Zdarma: Wi-Fi (ve společných prostorách a na pokojích), slunečníky a lehátka u bazénu, fitness, stolní tenis, plážový volejbal, petanque, yoga, vybrané nemotorizované vodní sporty.
Za poplatek: Spa centrum, masáže, potápění, půjčova kol.

Doporučujeme: Hotelový komplex ležící na severním pobřeží ostrova patří k nejoblíbenějších čtyřhvězdičkovým resortům Mauricia. „Zilwa“ znamená v kreolštině „ostrovan“, hlavním posláním resortu je snaha o autentičnost, tedy co nejvíce hotelovým hostům přiblížit skutečný život na ostrově. Stylové ubytování, jedinečný výhled na lagunu s tyrkysovou vodou a skalnatými reliéfy v pozadí, výlet na opuštěné romantické ostrůvky v duchu Robinsona, relax v unikátním spa centru a kvalitní gastronomie - to vše jsou předpoklady ke strávení nezapomenutelné dovolené v hotelu Zilwa Attitude pro klienty všech věkových kategorií.

V ceně zájezdu je zahrnuto:
• letecká přeprava včetně letištních a bezpečnostních tax a palivového příplatku *
• transfery do pobytového místa a zpět
• ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
• česky/slovensky mluvící delegát
• pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

K ceně zájezdu lze na objednávku zákazníka připlatit (nepovinné příplatky):
• volitelné doplňkové služby
• doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně pojištění storna zájezdu a nevyužité dovolené
storno/plnění do 40 000 Kč 1 323 Kč/dospělá osoba/pobyt storno/plnění do 80 000 Kč 2 023 Kč/osoba/pobyt
Pro výpočet ceny zájezdu byla použita cena ropy a leteckého paliva ke dni 20. 5. 2019. Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 20. 5. 2019.

Stravování: polopenze

Polopenze (snídaně a večeře formou bufetu, možnost večeře v některé z tématických restaurací po předchozí rezervaci). Za příplatek je možné doobjednat program all inclusive (zahrnuje snídaně, obědy a večeře formou, možnost večeře v některé z tématických restaurací po předchozí rezervaci). Během dne lehké občerstvení. Neomezené množství rozlévaných nealkoholických a alkoholických nápojů místní výroby (09.00–24.00). Lze čerpat v místech a časech určených hotelem.

Ubytování: hotel

Prostorné pokoje superior v mauricijském duchu s balkonem nebo terasou a výhledem do zahrady disponují sociálním zařízením (sprcha, WC, fén) a jsou klimatizovány (klimatizace zdarma) a vybaveny TV, telefonem, setem pro přípravu kávy a čaje, trezorem a minibarem. Maximální obsazenost dva dospělí a jedno dítě. Pokoje s výhledem na moře za příplatek. Rodinné pokoje s maximální obsazeností dva dospělí a dvě děti rovněž za příplatek. Za příplatek jsou k dispozici také komfortní pokoje couple v části hotelu určené pouze pro dospělé.