Jihozápadní pobřeží - Hotel Riu Le Morne ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Exotika

Poloha: Hotel leží v jihozápadní části ostrova v blízkosti impozantní hory Le Morne a zároveň přímo u krásné písčité pláže. Letiště je vzdáleno cca 60 km, hlavní město Port Louis cca 50 km, golfové hřiště cca 18 km. Sesterský hotel Riu Creole je vzdálen cca 300 m.

Pláž: Překrásná písčitá pláž se nachází přímo u hotelu. SLUNEČNÍKY A LEHÁTKA NA PLÁŽI ZDARMA. Vybrané vodní sporty a bar na pláži zdarma.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, několik tématických restaurací (asijská, indická, nutná předchozí rezervace), 3 bary, 2 bazény, obchod se suvenýry, diskotéka v sesterském hotelu.
Zdarma: Wi-Fi (v celém hotelu), slunečníky a lehátka u bazénu, denní zábavní programy pro dospělé, sportovní zázemí sesterského hotelu Riu Creole - fitness, plážový volejbal, windsurfing, kajak, sauna, vířivka, večerní zábavní program a živá hudba rovněž v Riu Creole.
Za poplatek: Spa centrum, masáže, potapěčské centrum.

Doporučujeme: Vyhledávaný čtyřhvězdičkový hotel situovaný v jihozápadní části Mauricia, v exkluzivní lokalitě poloostrova Le Morne, je součástí známého řetězce RIU hotels, který je vždy zárukou prvotřídních služeb. Hotel Riu Le Morne je určen pouze pro dospělé, díky čemuž je skvělým místem pro strávení odpočinkové, ničím nerušené dovolené, během níž si budete moci užít koupání v azurových vodách Indického oceánu s impozantní skálou Le Morne v pozadí. Hotel svým hostům poskytuje 24h program all inclusive a širokou škálu sportovních aktivit napříč oběma sesterskými hotely Riu Creole a Riu Le Morne.

V ceně zájezdu je zahrnuto:
• letecká přeprava včetně letištních a bezpečnostních tax a palivového příplatku *
• transfery do pobytového místa a zpět
• ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
• česky/slovensky mluvící delegát
• pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

K ceně zájezdu lze na objednávku zákazníka připlatit (nepovinné příplatky):
• volitelné doplňkové služby
• doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně pojištění storna zájezdu a nevyužité dovolené
storno/plnění do 40 000 Kč 1 323 Kč/dospělá osoba/pobyt storno/plnění do 80 000 Kč 2 023 Kč/osoba/pobyt
Pro výpočet ceny zájezdu byla použita cena ropy a leteckého paliva ke dni 30. 4. 2020. Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 30. 4. 2020.

Upozornění: Pro případ, že v místě určení cesty nebo pobytu nebo jeho bezprostředním okolí nastanou mimořádné okolnosti mající svůj původ v pandemii či jiné epidemii rozsáhlého charakteru způsobené virovým nebo jinými zvlášť závažnými infekčními onemocněními, je poskytovatel ubytovacích i stravovacích služeb oprávněn změnit podmínky, za kterých jsou služby cestovního ruchu poskytovány a to tak, aby byly v souladu s přijatými opatřeními obecného charakteru (rozhodnutí orgánu veřejné moci) směřujícími k ochraně života a zdraví osob. V důsledku toho může dojít k dočasné snížené možnosti poskytování těchto služeb v neomezeném rozsahu.

Stravování: all inclusive

All inclusive. Snídaně, obědy a večeře formou bufetu, během dne lehké občerstvení. Neomezené množství rozlévaných nealkoholických a alkoholických nápojů místní i zahraniční výroby 24 h denně. Lze čerpat v místech a časech určených hotelem. Na večeři je vyžadováno formální oblečení.

Ubytování: hotel ****

Standardní pokoje s balkonem nebo terasou a výhledem do zahrady disponují vlastním sociálním zařízením (sprcha, WC, fén), jsou klimatizovány (klimatizace zdarma) a vybaveny TV, telefonem, setem pro přípravu kávy a čaje, trezorem a minibarem. Maximální obsazenost dvě osoby. Za příplatek prostornější pokoje typu superior orientované směrem k oceánu. Maximální obsazenost tři osoby.