Qawra - Hotel Qawra Palace ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: hotel se nachází v letovisku Qawra – St. Paul´s Bay pouze 50 metrů od moře, u kterého je venkovní bazén s barem, lehátky a slunečníky na betonovém molu se schody do moře. Před hotelem je zastávka autobusu, odkud se pohodlně hromadnou dopravou dostanete do 17 km vzdáleného hlavního města Valleta.

Vzdálenosti moře: cca 50 m
centrum Qawra: 0 m
centrum Bugibba: cca 3 km

Sport a zábava: venkovní a krytý bazén, wellness (jacuzzi, masáže – za poplatek), biliár, dětská herna, tenisový kurt s osvětlením, minigolf, vodní sporty – vodní lyže a skútry, paragliding.

Stravování: snídaně

snídaně formou bohatého bufetu. Možnost dokoupení polopenze nebo all inclusive formou bohatého bufetu.

Ubytování: hotel ****

hotel nabízí ubytování ve 395 dvoulůžkových pokojích s možností až 2 přistýlek (až 4 dosp. os.). Pokoje mají koupelnu (vana, toaleta, fén), klimatizaci, sat. TV, telefon, Wi-Fi, minibar, sejf a sadu na čaj a kávu (za poplatek), balkón s bočním nebo přímým výhledem na moře nebo s výhledem do vnitřního dvora hotelu, kde je udržovaná zahrada a minigolf.

Vybavení: 24-hod. recepce s lobby barem, bar u bazénu, restaurace, pizzerie, cukrárna, kavárna, výtahy, konferenční místnosti, prádelna a čistírna, půjčovna aut, prodej výletů, dětské hřiště.