Hotel Palace


  • ubytování: hotelubytování: hotel
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Pobytové zájezdy
    • Lázně a wellness pobyty

Poloha: Příjemný atriový hotel se nachází v centru Hevízu přímo na pěší zóně, u hlavní obchodní třídy, jen cca 200 metrů od léčivého termálního jezera a navazujícího parku. Hned u hotelu najdete pekárnu a infocentrum, poblíž hotelu najdete také spoustu různých obchodů a restaurací, tržnici s místními produkty, supermarket, směnárny a autobusové nádraží.

Vybavení: Vybavení: Hoteloví hosté mají v ceně neomezený vstup do wellness centra v přízemí hotelu – bazén (30 °C, užitková voda, trysky na ramena), saunový svět (finská, bio-aromatická, parní kabina) a vířivka (34°C). V ceně je dále: wifi v celém hotelu, dětská herna, knihovnička, výtah, fitness (v nejvyšším patře, pohyb rozproudí krev a lymfu a umožní vyplavovat škodliviny z těla) a v létě je k dispozici sluneční terasa s lehátky. Hotel nabízí za příplatek různé léčebné, relaxační a zkrášlující procedury - bahenné zábaly, elektroléčba, vodoléčba, masáže (např. reflexní masáž nohou, japonská masáž Yumeiho, thajská masáž, protistresová masáž hlavy a krku, švédská masáž, sportovní masáž), protistresové ošetření těla, gelové zábaly ze zeleného čaje, detoxikační mořský peeling, kosmetika atd.). Dále za příplatek: malé podzemní parkoviště (omezený počet míst, 12 €/den), domácí zvíře 15 €/den.

Sport a zábava: Aktivity: Během návštěvy termálního jezera můžete vyzkoušet podvodní trysky v zastřešené centrální části, některý den se můžete vykoupat také v lázeňské budově nad jezerem, nejvíc kvetoucích leknínů najdete mimo areál v místech kudy termální voda z jezera odtéká. Bohatá zeleň a parkové úpravy v okolí jezera vybízí k příjemným procházkám, pouhých 6 km pěšky je vzdálen např. noblesní zámek Keszthely. Na několika místech v centru Hevízu hraje večer živá hudba k tanci i mimo hlavní sezonu, v kostele na hlavní třídě probíhají koncerty klasické hudby.

Stravování: polopenze

Snídaně i večeře formou bufetu v hotelové restauraci. Restaurace Monarchia nabízí výbornou mezinárodní kuchyni, maďarské speciality a kvalitní víno. V kavárně Walzer s letní terasou podávají výběrovou kávu a zákusky.

Doprava: autokarem

Nástupní místa: Praha, Pardubice, Hradec Králové, Vysoké Mýto, Moravská Třebová, Svitavy, Letovice, Brno, Hodonín



Doprava autobusem nebo minibusem. Organizátor zájezdu si vyhrazuje právo změnit pořadí nástupních míst podle počtu klientů a časového limitu.

Ubytování: hotel

Wellness a lázeňský hotel s kvalitními službami a výbornou polohou se nachází na pěší zóně v centru Hevízu, blízko léčivého termálního jezera a navazujícího parku. Pětipatrový atriový hotel nabízí kromě skvělé polohy i pěkné komfortní interiéry, výbornou kuchyni, příjemný personál, léčebné a wellness procedury a pěkné wellness centrum (ke zpříjemnění pobytu, znovu nabytí fyzické i psychické rovnováhy i jako prevenci nemocí).

Popis pokojů: Prostorné dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky (28-34 m2) jsou komfortní a nekuřácké a jsou vybaveny manželskou postelí, kuchyňkou, stolem se židlemi, křesílky, koupelnou se sprchovým koutem a WC, župany, fénem, wifi, klimatizací, SAT-TV, trezorem, telefonem a minibarem. Většina pokojů má balkon a bidet. K dispozici jsou i apartmány (39-42 m2, ložnice, obývací pokoj s rozkládacím gaučem, pro 3 dospělé nebo 2 dospělé a 2 děti). Pokoje v podkroví nemají balkon.


duben 2024

07.04. - 12.04.24 neděle - pátek
polopenze autokarem
Sleva 8% 12 990 Kč 11 990 Kč
cena za 6 dní (5 nocí)

září 2024

29.09. - 04.10.24 neděle - pátek
polopenze autokarem
Sleva 8% 12 990 Kč 11 990 Kč
cena za 6 dní (5 nocí)

Cena zahrnuje

  • Dopravu autobusem, ubytovaní s polopenzí, vstup do hotelového wellness, služby průvodce, pojištěni CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • Za příplatek možnost dokoupení cestovního pojištění do zahraničí od pojišťovny Union (včetně storna). Pobytovou taxu 1,8 EUR/os./den (od 18 let věku, platí se v místě ubytování)