Marilleva / Folgarida - Apartmány Residence Solaria


  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Aktivní dovolená
    • Lyžování

Poloha: Rezidence se nachází přímo u sjezdovky lyžařského areálu Marilleva - Folgarida. Rezidence nabízí všechny nákupní možnosti, je vzdálena cca 8 km od Mezzana, kde naleznete celou řadu obchodů i lékárnu. Apartmány jsou od nástupu na lanovky vzdálené od cca 50 - 400 m.

Vybavení: Hostům je k dispozici restaurace, bar, mini market (vše v hotelu Solaria), půjčovna lyžařského vybavení, lyžařská škola, obchod se suvenýry, parkovací místo a lyžárna.
Zdarma: Wi-Fi (na recepci), místo pro auto, .
Za poplatek: krytý bazén v budově hotelu Solaria, mini klub, posilovna, fén.

Doporučujeme: Terasovitě postavená rezidence Solaria, je součástí velkého obytného komplexu, leží v nadmořské výšce 1 400 m a je tvořen hlavní budovou a 3 ubytovacími bloky, které jsou vzájemně propojeny vnitřními chodbami. V hlavní budově se nachází převážná většina níže uvedených služeb, apartmány jsou umístěny v přilehlých blocích. Udané vzdálenosti se vztahují k bloku nejbližšímu, od kterého blok nejvzdálenější leží cca 500 m. Tuto moderní rezidenci doporučujeme klientům, kteří hledají ubytování přímo u sjezdovky a mají rádi velké prázdninové komplexy.

V ceně zájezdu je zahrnuto:
• ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
• pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

Pobytová taxa: Pobytová taxa cca 1,80 EUR/osoba starší 12 let/noc se platí na místě.

Stravování: vlastní

Bez stravy.

Ubytování: apartmán

Bilo 5 - max obsazenost 5 osob - obývací pokoj s kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem pro 2 osoby, ložnice s manželskou postelí nebo 2 samostatnými lůžky se sociálním zařízením (vana nebo sprcha/WC) a jsou vybaveny TV/SAT.