Villaggio San Lorenzo


  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy

Popis: Klidná letní dovolená ve Villaggiu San Lorenzo přímo u pláže



7 nocí v Villaggio San Lorenzo v oblasti Apulia

Apartmány pro 2–6 osob

Vlastní stravování

WiFi zdarma

Bazén přímo ve villaggiu

Klimatizace v apartmánech

Ubytování do 250 m od pláže

Vhodné pro rodiny s dětmi


Apulie – nádherná oblast jižní Itálie

Je to kraj, kde se po staletí mísily vlivy mnoha kultur. Hlavním městem Apulie je Bari. Charakteristickým znakem Apulie jsou všudypřítomné kulaté domečky s kuželovitou střechou, tzv. trulli. Takový typ staveb je možné vidět ve městečku Ostuni nebo Alberobello. Apulie je symbolem pro ideální dovolenou u moře, pláže jsou oblázkové i písečné a moře průzračně čisté.
Ubytování ve Villaggiu San Lorenzo

Villaggio se nachází v Lungomare Europa severně od Vieste, cca 1 km od jeho historického centra. Villaggio je vhodné pro rodiny s dětmi, milovníky klidného pobytu a odpočinku. Apartmány typu Bilo a Trilo jsou umístěny ve zděných bungalovech postavených ve středozemním stylu a jsou obklopeny zahradou plnou středomořské vegetace. Klientům je k dispozici bazén, multifunkční sportovní hřiště (na tenis, fotbal, volejbal, basketbal), dětské hřiště, WiFi zóna (zdarma) a parkoviště (v ceně 1 parkovací místo na apartmán, další za poplatek).
Bilo 2/4

Obývací místnost s kuchyňským koutem a rozkládací pohovkou pro 2 osoby, ložnice s manželským lůžkem, vlastní sociální zařízení a veranda.
Trilo 4

Obývací místnost s kuchyňským koutem, ložnice s manželským lůžkem, pokoj se dvěma lůžky, vlastní sociální zařízení a veranda.
Trilo 5/6

Obývací místnost s kuchyňským koutem a rozkládací pohovkou pro 2 osoby, ložnice s manželským lůžkem, pokoj se dvěma lůžky, vlastní sociální zařízení a veranda.

Všechny apartmány mají klimatizaci za poplatek 70 €/apartmán/týden. Některé apartmány jsou přizpůsobené pro osoby ZTP.
Stravování


Individuální

Pláž

Oblast Apulie omývá Jaderské moře a nabízí krásné křišťálové pobřeží. Písčitá pláž se od villaggia nachází 20–250 m v závislosti na ubytovací části villaggia. K dispozici je plážový servis (slunečník, lehátko, křeslo/apt.) za poplatek.
Tipy na výlety

Castel del monte – je atypický, záhadný hrad ze 13. st., který patří na seznam světového dědictví UNESCO. Hrad má tvar oktagonu a na každém roku má věž a během slunovratů a rovnodennosti dochází k pozoruhodným světelným efektům.

Ostuni – přezdívá se mu „Bílé město“. Toto město patří mezi nejkrásnější jihoitalská města. Nachází se na kopci a oslní už z dálky díky své bílé barvě. Místní domky jsou nalepeny jeden na druhý a dominuje jim gotická katedrála.

Safari Park Fasanolandia – jeden z největších přírodních parků v Evropě. Návštěvníci zde mají možnost pozorovat zvířata z výšky. Zahrnuje také naučné stezky, botanické stezky, akvárium a lunapark.
Důležité informace


Check in od 17.00 do 20.30 hod., check out do 10.00 hod.

Domácí zvířata nejsou povolena

Dětská postýlka na vyžádání za poplatek 50 €/týden (bez povlečení)

Možnost vypůjčení povlečení za 11 €/os. a ručníků za 5 €/os.

Klimatizace za poplatek 70 €/apt./týden

Povinná vratná kauce 100 €/apt.

Asistenční telefonická služba ve slovenském nebo českém jazyce

Plážový servis za poplatek 40 € až 100 € (v závislosti na termínu)

Další parkovací místo 35 €/týden

Cestovat můžete s platným OP

Děti musí mít platný OP nebo vlastní cestovní pas

WiFi připojení – CK neručí za kvalitu připojení WiFi a za případné výpadky, do pokojů většinou signál WiFi nedosáhne

Adaptéry pro italské zásuvky – naše klasické ploché zástrčky se dvěma kolíky pasují do italských užších nebo kombinovaných zásuvek. Pro použití eurozástrčky budete muset zakoupit speciální adaptér (adattatore per la presa elettrica nebo jen zkráceně adattatore, případně riduzione elettrica). Mají je v každém supermarketu, elektru za ceny cca € 1,50–3,50 (podle typu). Koupíte je i v ČR – například Alza.cz, Euronics apod.

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.