Sardinie, Hotel Horse Country Resort - pobytový zájezd


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: plná penzestrava: plná penze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Ubytování: hotel ****

Popis hotelu

Čtyřhvězdičkový hotelový komplex Horse Country Resort s krásnou zahradou se nachází na západním pobřeží Sardinie, přibližně 5 km od městečka Arborea . Během vašeho pobytu vám nabídne veškeré zázemí potřebné pro prožití pohodové dovolené.

Můžete zde relaxovat na pláži, u bazénů nebo se nechat hýčkat v hotelovém lázeňském centru, které se specializuje na talasoterapii a masáže. Poté se můžete oddat odpočinku na soukromé písečné pláži, která se nachází v těsné blízkosti hotelu. Zdejší dlouhé písečné pláže vedou až k slanému mokřadu S´Ena Arrubia obývaného vzácným druhem plameňáků. Vy tak můžete naplno prožít svoji dovolenou v těsném sepjetí s přírodou a mořem.

Velkou výhodou hotelu je však i široký výběr restaurací a barů, kde si můžete vychutnat místní vyhlášené speciality a vynikající italskou kávu či vína. Hotel je od letiště v Algheru vzdálen přibližně 137 kilometrů.

V rámci HOTELU Horse Country Resort 4* naleznete vybavení a servis:


recepce 

restaurace

pizzerie (otevřena od 12.6.)

bar

2 venkovní bazény

terasa s lehátky a slunečníky (zdarma, dle dostupnosti)

Wi-Fi ve společných prostorách (zdarma)

lázeňské centrum Poseidonya – vstup od 15 let věku,  pro naše klienty 1x během pobytu ZDARMA  (dále za poplatek)

amfiteátr

autopůjčovna

obchod se suvenýry

parkoviště





[Ukázat prezentaci]












































POKOJE

Hotel svým klientům nabízí 2-3 lůžkové pokoje zařízené v tradičním sardinském stylu. Hotel disponuje pokoji pro handicapované osoby. Naši klienti budou ubytováni ve 4* části hotelu.

Vybavení pokoje:


balkon, nebo terasa

minilednička

satelitní TV

koupelna s WC

fén

trezor (na pokoji, nebo v recepci za poplatek)

klimatizace

RESTAURACE 

Během vaší dovolené si můžete vybrat z několika hotelových barů a restaurací, kde budete ochutnávat vyhlášené lahůdky středomořské kuchyně.


Restaurace Fasolare – hlavní restaurace, kde ochutnáte vynikající středomořské pokrmy i mezinárodní kuchyni, která je servírovaná formou švédských stolů

Pizzerie Don Custer – tato venkovní pizzerie se nachází na panoramatické terase a nabízí příjemné posezení s výhledem na bazén a zahradu. Po předchozí rezervaci na recepci, můžete vaši večeři v hlavní restauraci zaměnit za večeři právě v této pizzerii.

Barbecue Restaurace Paguro – najdete přímo na pláži, její specializací jsou grilované pokrmy a tradiční sardinská kuchyně. Vychutnejte si zde i vy svou sklenku lahodného vína v doprovodu šumícího moře a západu slunce!

Restaurace Saloon – s pravou westernovou atmosférou vás pohostí poctivou kovbojskou tex-mex kuchyní.

Bar Tropicana – nachází se u bazénu a vy se zde můžete občerstvit během celého dne výbornou italskou kávou, letními koktejly nebo malými lehkými jídly.

Bar Il Cedro – je ukrytý pod vzrostlými borovicemi. Zajít si sem můžete cestou z pláže na zmrzlinu, nebo během večerů posedět s živou hudbou a užívat si bezstarostné italské atmosféry.


































































































1 2 3 ►

LÁZEŇSKÉ CENTRUM POSEIDONYA

V průběhu své dovolené můžete 1x zcela zdarma navštívit hotelové lázeňské centrum Poseidonya. Využijte tento dárek a odložte zde všechny starosti každodenního života! K dispozici vám jsou 3 talaso bazény s mořskou vodou o různých teplotách, hydromasážní sprchy, turecké lázně, vířivka a sauna. Příjemný pocit z těchto procedur můžete nechat doznít v relaxační zóně s pohodlnými lehátky, nebo dále využít bohaté nabídky masáží (za poplatek).




















































1 2 ►

PLÁŽ

Krásná písečná pláž s pozvolným vstupem do Tyrhénského moře je vzdálená...