Lignano Sabbiadoro - Rezidence International ***


  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Oblíbená a vkusně zařízená rezidence se nachází přímo u pobřežní promenády, kde je spousta plážových atrakcí. Kolem rezidence se nachází piniový háj, ideální na procházky všech věkových kategorií. Rezidence je šestipatrová, některé pokoje jsou orientovány na moře, s překrásným výhledem. V nedalekém centru je řada obchůdků, restaurací a vyhlášených diskoték.

Vzdálenost od moře: asi 20 metrů od rezidence.

500

Pláž: Písečná: v bezprostřední blízkosti rezidence, s pozvolným vstupem do moře. Prostorné pláže, soukromé i volně přístupné.

Vybavení: Moderně a vkusně zařízené apartmány vybavené kuchyňským koutem s kávovarem, některé apartmány s výhledem na moře. Součástí rezidence výtah a parkoviště.

Sport a zábava: Vodní park Aquasplash, beach volejbal, plážové atrakce. Bohaté společenské vyžití: kavárny, restaurace, pizzerie, vyhlášené diskotéky. Pro děti: ZOO, dětský zábavný park, hřiště, lunapark.

Doporučujeme: Castello Di Miramare: uprostřed nádherných zahrad, asi 8 km od Terstu se nachází Castello di Miramare - zámek z 19. století. Aquasplash: fantastický vodní park plný tobogánů a atrakcí pro děti a dospělé.

Informace: check-in: 16.00 - 20.00 hod. / check-out: 9.00 hod.

Info pro klienty cestující autobusem: Rezidence se nachází cca 700 m od agentury, odtud se klienti k ubytování dopravují sami.

Stravování: vlastní

Vlastní, s možností využití místních kulinářských specialit.

Ubytování: apartmán

Kapacita: 3-lůžkový apartmán: 20
4-lůžkový apartmán: 40
Celkem osob: 220

Rezidence International nabízí příjemné ubytování v apartmánech pro 2-4 osoby, některé s výhledem na moře. Bližší informace naleznete níže v popisu každé ubytovací jednotky.

MONO 3

Obsazenost 2 až 3 osoby, obývací pokoj s kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem pro 2 osoby a vyklápěcím lůžkem pro 1 osobu, TV/SAT, sociální zařízení, balkon.

BILO 4

Obsazenost 2 až 4 osoby, 1 ložnice se 2 lůžky, obývací pokoj s kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem pro 2 osoby, TV/SAT, soc. zařízení, balkon.