Amsterdam s návštěvou Zaanse Schans (LETECKY)


  • ubytování: hotel **+ubytování: hotel **+
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Poznávací zájezdy
    • Pobytové zájezdy

Vydejte se s námi na 3-denní poznávací zájezd do jednoho z nejzajímavějších měst Evropy, do Amsterdamu. Společně s našim průvodcem, který na Vás bude čekat po příletu v destinaci, zažijete pohodový eurovíkend nesoucí se v duchu poznávaní a více volného času na osobní volno. V Amsterdamu uvidíte nejvýznamnější památku města, jako například Oude Kerk, Neue Kerk a Wester Kerk. Zajímavé suvenýry budete moci pořídit na bleším nebo květinovém trhu. Amsterdam je město, kde se nachází obrovská spousta muzeí zabývajících se dějinami, po umělecky založené, až k nejbizarnějším, jako je například muzeum kabelek, erotické muzeum, muzeum hašiše, nebo Torture museum s expozicí o středověkém mučení.

Program: 1.den: Odlet z Prahy dle aktuálního letového řádu. Po příletu se za přítomnosti průvodce přesunete do hotelu, a to městskou hromadnou dopravou. Následuje ubytování na hotelu. Odpoledne se přesuneme se centra města, kde zahájíme naší prohlídku města, během níž uvidíte nejstarší městský kostel, dojdete na náměstí Dam, kde se nachází Nieuwe Kerk a Královský palác. Zastavíte se u květinového trhu, kde si můžete koupit cibulky mnoha druhů tulipánů, ale i jiných květin. Následuje osobní volno s individuálním přesunem na hotel.

2.den: Po snídaní nabízíme možnost zajet si s námi do Zaanse Schans, tedy vesnice nedaleko Amsterdamu. Tato je proslulá krásnými holandskými domy, větrnými mlýny a především pak možností podívat se na výrobu tradičních holandských bot, tedy dřeváků a lahodných holandských sýrů. Odpoledne návrat do Amsterdamu. S průvodcem se následně přesun na Muzeumplein, kde se nachází například Říšské muzeum, Muzeum Vincenta Van Gogha, brusírna diamantů nabízející prohlídku zcela zdarma nebo Stedelijk muzeum s expozicí moderního umění. Dále si ukážeme muzeum slavného holandského piva Heineken. Večer na vás čeká plavba po kanálech, individuální volno a individuálně přesun na hotel.

3.den: Po snídani následuje osobní volno do chvíle určené průvodcem pro přesun na letiště. Po dohodě s průvodcem je možná krátká exkurze do města s komentovanou prohlídkou. Odlet do ČR.

UPOZORŇUJEME, ŽE ČASOVÝ HARMONOGRAM VČETNĚ ORGANIZACE FAKULTATIVNÍHO VÝLETU SE MŮŽE ZMĚNIT, A TO V NÁVAZNOSTI NA OKOLNOSTI BRÁNÍCÍ DODRŽENÍ PŮVODNĚ UVEŘEJNĚNÉHO OBSAHU ZÁJEZDU (počasí, doprava atd.). O změně itineráře je klienti informován do týdne před plánovaným odletem, a to emailem.

Plánovaný odlet může být posunut na kteroukoli denní dobu vzhledem k naplnění kapacity zájezdu (ranní slot místo odpoledního atd.).

Doprava: letecky

Nástup / Výstup: Praha - Letiště Václava Havla - čas odletu je dán v pokynech na cestu do týdne před plánovaným odletem. Primárně se jedná o dopolední odlety.

ČASY ODJEZDŮ JSOU POUZE ORIENTAČNÍ. CESTOVNÍ KANCELÁŘ SI VYHRAZUJE PRÁVO NA ZMĚNY ČASŮ ODJEZDŮ.

Pro pořádání zájezdu je stanoven minimální počet účastníků zájezdu na 12 osob, pokud není ve smlouvě o zájezdu, nebo v potvrzení o zájezdu uvedeno jinak. Vega Tour s.r.o. má právo zrušit zájezd do 7 dní před nástupem na zájezd při nenaplnění požadovaného počtu účastníků. V případě nenaplnění minimální kapacity bude zájezd zajištěn bez průvodce individuálně. Nebo bude dána náhrada v nejbližším možném termínu nebo alternativa v podobě zájezdu autokarem.


Cena zahrnuje

  • Leteckou dopravu do / z destinace
  • Kabinové zavazadlo dle podmínek dopravce (zavazadlo k odbavení za poplatek - k vyžádání u CK - orientační cena 1.000,- 20kg)
  • Ubytování na příslušný počet nocí v 2 - 3* hotelu se snídaní
  • Služby průvodce

Cena nezahrnuje

  • Vstupy do objektů
  • MHD - splatné na místě v EUR cca 25€
  • Výlet místní dopravou do Zaanse Schans s průvodcem - splatné na místě v EUR cca 25€
  • Příplatek za jednolůžkový pokoj
  • Pobytovou taxu 3 eura
  • Plavbu po kanálech cca 17 euro
  • Cestovní a úrazové pojištění (během pobytu) bez pojištění storna 27,- Kč / den
  • Cestovní a úrazové pojištění během pobytu) s (pojištěním storna 30,- Kč / den