Chalets du Galibier - Valloire 1500 ****


  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Aktivní dovolená
    • Lyžování

Poloha: Valloire (1480 m), 2 samostatné komplexy budov vzdálené 50 až 200 m od sedačkové lanovky. Centrum střediska s dalšími obchody a restauracemi je vzdálené cca 1 km (doprava zdarma skibusem – zastávka u rezidence).

Stravování: vlastní

Vlastní.

Ubytování: apartmán

6+0 AP5/6

Komfortní horská rezidence s bazénem.

Studio ST2**** (1 místnost, cca 22 m2), v obývací části s kuchyňským a jídelním koutem rozkládací gauč pro 2 osoby, koupelna, WC většinou oddělené. Apartmán AP4**** (2 místnosti, cca 32 m2), v obývací části s kuchyňským a jídelním koutem rozkládací gauč pro 2 osoby, oddělená ložnice s dvěma samostatnými lůžky/dvoulůžkem, koupelna, WC většinou oddělené. Apartmán AP5/6**** (2 místnosti + kabina, cca 40 m2), v obývací části s kuchyňským a jídelním koutem rozkládací gauč pro 2 osoby, oddělená ložnice s dvěma samostatnými lůžky/dvoulůžkem, spací kout/kabina s palandou, koupelna, WC většinou oddělené. Apartmán AP6C**** (2 místnosti + kabina, cca 47 m2, někdy mezonetový typ), v obývací části s kuchyňským a jídelním koutem rozkládací gauč pro 2 osoby, oddělená ložnice s dvěma samostatnými lůžky/dvoulůžkem, spací kout/kabina se 2 samostatnými lůžky nebo palandou, koupelna, WC většinou oddělené.
Studio a apartmán: vybavený kuchyňský kout (nádobí, lednice, sklokeramická varná deska, mikrovlnná trouba, myčka, rychlovarná konvice, kávovar, toastovač), TV, ručníky; za příplatek: dětská postýlka a židle 15€; Rezidence: vstup do krytých bazénů v areálu rezidencí zdarma, 1 seance v sauně nebo páře zdarma/AP/týden, další seance 8 €/AP (39 €/AP/6 seancí), společenská místnost s krbem, úschovna zavazadel, výtahy, venkovní parkoviště zdarma; k zapůjčení na recepci: přístroj na raclette a fondue, fén; za příplatek: biliard, donáška pečiva na recepci, Wi-fi cca 4,90€/den, cca 19,90€/týden, 24,90 €/týden/rodina – tzn. připojení až 3 zařízení (platba pouze kartou), kryté parkoviště (1,90m max.) 49€/týden (rezervace předem).